Pyhäselän urheilijat Sinettiseuralogo

Yleisurheilu Salibandy Lentopallo Hiihto Naisliikunta Forum
Etusivu
Ajankohtaista
Yleistä
Lemmenlava
Lajit
Liity
Kuvia
Kunniakierros
Totuusleikki
Linkkejä
Yhteystiedot
PyU:n 14-15-vuotiaat rikkoivat SM-kisarajoja

MIRKO HUOVINEN RIKKOI 10-VUOTIAIDEN MOUKARI-PE:N



Pm-huipentuman toinen päivä Lieksassa vietiin läpi hiostavassa, ukkoskuurojen sävyttämässä säässä.

Kilpailujen ainoasta piirinennätyksestä vastasi PyU:n Mirko Huovinen, joka heitti 10-vuotiaiden moukarissa tuloksen 28.26. Entinen ennätys 27.34 oli Kiihtelysvaaran Aki Kuuselan nimissä 12 vuoden takaa.

14-15-vuotiaat tehtailivat runsaasti SM-kisoihin oikeuttavia tuloksia, vaikka osanottajamäärät näissä sarjoissa jäivät vähäisiksi.

Kovimman tuloksen teki Katajan Sanna Jaatinen, joka jäi vain 0,14 sekuntia 15-vuotiaiden 80 m:n aitojen pe:stä tuloksellaan 11,93. Suomen tilastossa tulos yltää Suomen tilaston kolmoseksi.

PyU:n Jere Sivonen, 15, heitti kiekkoa 50.43 ja seurakaveri Patrik Torn, 15, keihästä 56.26. Lieksan Moona Kokkonen, 14, paransi korkeushypyssä sentillä kauden parastaan tuloksellaan 153.

SM-kisarajoja rikkoivat toisena kisapäivänä lisäksi PyU:n Krista Varis, Julia Valo ja Laura Karjunen moukarissa, Katajan Jiri Karjalainen 800 metrillä, PyU:n Elisa Puustinen korkeushypyssä sekä Patrik Torn myös kiekossa.

Toisen kisapäivän pyhäselkäläisnimi oli 9-vuotias Niklas Hyvönen, joka voitti kolme lajia. Kiekonheitossa hän teki Suomen tilaston kärkituloksen 23.57. Netta-Noora Lappalainen, 9, voitti korkeushypyn ja oli kuulassa ja 200 metrillä kakkosena. Samat sijoitukset heltisivät Jesse Piiroiselle (kultaa pituus, hopeaa 60 m:n aidat ja keihäs).

Veera Kontkanen, 10, oli ykkönen 60 m:n aidoissa, kakkonen korkeudessa ja kolmas 200 metrillä. Jenni Nuutinen, 13, oli ykkönen korkeushypyssä, kakkonen 200 m:llä ja kolmas 60 m:n aidoissa.

Kahteen lajivoittoon ylsivät päätöspäivänä 14-vuotias Laura Karjunen (kuula ja moukari) sekä 12-vuotiaat Jonna Valo (korkeus ja moukari) sekä Kati Nuutinen (60 m aj ja 3-loikka).

Eero Könönen

[etusivu] [yleisurheilujaosto] [juttupörssi] [tulospörssi] [ranking]


Pyhäselän urheilijat