Pyhäselän urheilijat Sinettiseuralogo

Yleisurheilu Salibandy Lentopallo Hiihto Naisliikunta Forum
Etusivu
Ajankohtaista
Yleistä
Lemmenlava
Lajit
Liity
Kuvia
Kunniakierros
Totuusleikki
Linkkejä
Yhteystiedot

HAASTE PYHÄSELÄN URHEILIJOIDEN KUNNIAKIERROKSEEN 2013


Kunniakierros, joka tänä vuonna pidetään Hammaslahden urheilukentällä torstaina 30. toukokuuta klo 18.30, on Pyhäselän Urheilijoiden yleisurheilujaoston ylivoimaisesti tärkein varainhankintatapahtuma. Kunniakierros järjestetään tänä vuonna valtakunnallisesti jo 32. kerran.

Tunnin kuntoilua edeltää tukijoiden hankkiminen keruulistoille. Pienin summa, jolla voi lähteä tukemaan nuorten urheilua, on 12 euroa.

Keruuta voi suorittaa myös puhelimitse ja saadut keruusummat voi merkitä myöhemmin kunniakierroslistoille. Kysy rohkeasti tukijoita mukaan!

Haastan sinut mukaan keräykseen haluamallasi summalla tai keräämään tukijoita ja tulemaan kuntoilemaan Hammaslahden kentälle 30. toukokuuta.

Jos lähdet kerääjäksi kyselemään tutuilta yrityksiltä, tuttaviltasi ja sukulaisilta tukisummia, sinulle lähetetään keruulistat postissa.

Jos lähdet tukijaksi, ilmoita osoitteesi ja summa, jolla lähdet mukaan! Lasku siitä summasta, jolla lähdet mukaan, toimitetaan sinulle kesällä tapahtuman jälkeen.

Tukesi on erittäin tärkeää, jotta voimme jatkaa tuloksekasta toimintaamme nuorten parissa. Liikunta- ja tukipanoksellasi tuet lasten ja nuorten terveellisiin elämäntapoihin kasvattavaa yleisurheilun valmennus-, leiri- ja kilpailutoimintaa.

Kiitos jo etukäteen tuestasi!

Eero Könönen, Pyhäselän Urheilijat, yleisurheilujaoston puheenjohtaja

Päivi Varis, Pyhäselän Urheilijat, PyU:n kunniakierrospäällikkö

PS. lisätietoa Kunniakierroksesta saat seuraavalta sivulta:

http://www.kunniakierros.fi/

Pyhäselän urheilijat