Kunniakierros

Vuoden 2007 kunniakierroksella oli mukana myös edellisen vuoden euroopanmestari Jukka Keskisalo (valkoinen paita). Kyösti Kakkonen keräsi PyU:lle tuona 136 000 euroa, joka on vieläkin voimassa oleva ylivoimainen SE-tulos. Kuva: Eero Könönen

KUNNIAKIERROS 2024

Vielä ehdit osallistua Pyhäselän Urheilijoiden yleisurheilujaoston järjestämään Kunniakierros-keräykseen, jolla kootaan varoja seuran yleisurheilutoimintaan. Kunniakierros on yksi tärkeimmistä vuotuisista varojenkeruukampanjoistamme.

PyU:n tapahtuma järjestetään tänä vuonna torstaina 30. toukokuuta klo 18 alkaen Hammaslahden kentällä. Voit osallistua keräämällä tukijoita tutuista yrityksistä tai yksityishenkilöiltä (esimerkiksi puhelimitse). Ota keräämäsi summat talteen ja ilmoita tukijat ja heidän s-postiosoitteensa ja tuo tiedot tai keruulistat torstain tapahtumaan mukanasi. Lasku tukijoille lähetetään s-postitse tapahtuman jälkeen.

Voit myös tukea itse ottamalla yhteyttä kunniakierrospäällikköömme Janne Aimasmäkeen (p. 040 715 4685) tai yu-jaoston puh.johtajaan Eero Könöseen (p. 050 530 6794) tai kysyä tarkempaa tietoa kunniakierroksesta. Jokainen euro on tarpeen toimintamme pyörittämiseksi ja jokainen voi osallistua omalla, vaikka pienelläkin panoksellaan. Kiitos jo etukäteen!

Ks. tarkemmin: https://kunniakierros.fi/fi/public

————————-

KUNNIAKIERROS 2021 KUTSUU

PyU:n KUNNIAKIERROSTAPAHTUMA on sunnuntaina 3. lokakuuta klo 16.00 alkaen Hammaslahden uusitulla kentällä (huom! muuttunut ajankohta ja kellonaika). Nyt keräämään tukijoita listoille tai merkitä omiin muistiinpanoihin ja lisätä ne myöhemmin keruulistoille, joita saa Kylmäsen Sannalta. Jokainen euro on tarpeen.

Kysele tukijoita tutuista yrityksistä, sukulaisista ja tuttavista. Lähtevät yleensä mielellään tukemaan hyvää asiaa eli nuorten yleisurheilua. Kaikki yleisurheilua harrastavat innolla mukaan.

Kaikille mukaan tuleville urheilukoululaisille tiedossa herkkupalkinto.

Tied. Sanna Kylmänen, p. 050 302 6220 tai Eero Könönen, p. 050 530 6794.

——————————

Hei kaikki urheilijat ja huoltojoukot!

Terveisiä Kunniakierroskeräyksen väeltä! On aika aloittaa tämän vuoden keräystä. Kuten monet tiedättekin on kunniakierroskeräys ollut tärkeä osa seuran varainhankintaa.

Useimmat urheiluseurat edellyttävät jäsentensä osallistuvan jollakin lailla seuran varainhankintaan joko osallistumalla talkoisiin tai esim. myymällä tuotteita joiden tuotto menee seuralle.

Toivomme ainakin kaikkien SM-urheilijoiden (mielellään kaikkien, joiden lisenssi on maksettu) osallistuvan myös kunniakierroksen keräämiseen joko kertamaksuina tai kierrosmaksuina, mikä myös motivoisi osallistumaan syyskuun alussa pidettävään kunniakierrostapahtumaan.

Pienetkin summat ovat tärkeitä. Eli nyt kaikki joukolla kyselemään sukulaiset ja tuttavat, yritykset mukaan keräykseen! Varainkeruulla saadaan harkkamaksut pidettyä kohtuullisina ja varmistetaan että saadaan maksettua osallistumismaksut tärkeisiin kisoihin.

Kunniakierroksen nettisivuilta löytyy lisätietoa ja ohjeita myös mobiilisovelluksella tapahtuvaan tallentamiseen. Muistattehan lomakekeräyksessäkin ottaa ylös sähköpostiosoitteen laskutusta varten.


Kunniakierrosterveisin Sanna Kylmänen, kunniakierrospäällikkö, Pyhäselän Urheilijat, tied. Sanna, p. 050 302 6220 tai Eero Könönen, p. 050 530 6794.

PS. Tässä vaiheessa riittää puhelimella tukijoita kerättäessä, että otat nimen, s-postiosoitteen ja tietenkin summan muistiin. Nimen ja muut tiedot voit myöhemmin lisätä lomakkeeseen, joita on saatavana Sannalta tai Eerolta.

——————-

PyU:n KUNNIAKIERROS-historiaa vuodelta 2004

Kyösti Kakkonen keräsi huikean kunniakierrostuloksen:

Myös PyU:lle hurja SE-tulos 63 444 euroa

Pyhäselän Urheilijain Kunniakierros jatkoi ennätysten tiellä, kun maanantaina Hammaslahden kentällä pidetyn tapahtuman tuotto nousi komeisiin suomenennätyslukemiin 63 444 euroa. Samalla syntyi toinenkin SE-tulos, kun PyU:n huipputuloksen pääarkkitehti Kyösti Kakkonen kokosi uskomattomat 53 200 euroa.

Edellinen SE-tulos 53 800 euroa oli Kristiinan Urheilijain nimissä 16 vuoden takaa. Myös Pyhäselän Urheilijat on jo aiemmin ylittänyt 50 000 euron rajan ja oli kaikkien aikojen tilastossa toisella tilalla.

Pyhäselän tulosta ihasteli Hammaslahdessa myös valtakunnan kunniakierrospäällikkö Seppo Järvelä:

– Onhan se ihan mahdoton tulos. Vaikka Kyösti olikin keruussa kaikki kaikessa, keräsi muukin seuraväki yli 10 000 euroa, joka sekin on ihan oiva tulos, Järvelä tuumaili.

Pyhäselän kunniakierrospäällikkö Ritva Siikaranta-Turunen oli SE-tuloksesta huolimatta hieman pettynyt, kun niin moni keräämään lupautunut jäi tapahtumasta pois:

– Kyllä ensi vuonna muunkin seuraväen pitää terhistäytyä. Kyösti taitaa pitää välivuoden, joten siinä onkin haastetta, jotta tulos saataisiin pidettyä kohtuullisena.

Muitakin 1000 euron ylittäjiä

Kyöstin jälkeen Pyhäselän toiseksi paras kerääjä oli seuran yleisurheilujaoston puheenjohtaja Eero Könönen, joka kokosi myös koko piirin toiseksi parhaan tuloksen 3580 euroa. Hienoja 1000 euron ylityksiä tuli myös Suvi Grönlundille (1489) ja Harri Kiviniitylle (1102).

350 metrin kenttää oli kiertämässä nelisenkymmentä juoksijaa, joista eniten, 41 kierrosta, tunnin aikana juoksi maratoonari Jouni Huuho. Eero Könönen taivalsi 36 kierrosta.

Varsinaisen kunniakierrosjuoksun lisäksi ohjelmassa oli eukonkantokisa, johon osallistui kolme paria. Lisäksi kentällä oli moottoripyöräesittely.

Eero Könönen (31.5.2004)

———————- 

K u n n i a k i e r r o s   2 0 1 8

HAASTE PYHÄSELÄN URHEILIJOIDEN KUNNIAKIERROKSEEN 2018

Kunniakierros, joka tänä vuonna pidetään Hammaslahden urheilukentällä tiistaina 29. toukokuuta klo 18.30 alkaen, on Pyhäselän Urheilijoiden yleisurheilujaoston erittäin tärkeä varainhankintatapahtuma. Kunniakierros järjestetään tänä vuonna valtakunnallisesti jo 37. kerran.

Tunnin kuntoilua edeltää tukijoiden hankkiminen keruulistoille. Pienin summa, jolla voi lähteä tukemaan pyhäselkäläistä yleisurheilua, on 15 euroa.

Keruuta voi suorittaa myös puhelimitse ja saadut keruusummat voi merkitä myöhemmin kunniakierroslistoille. Kysy rohkeasti tukijoita mukaan!

TUKIJANA

Haastan sinut mukaan keräykseen haluamallasi summalla tai keräämään tukijoita ja tulemaan kuntoilemaan Hammaslahden kentälle 29. toukokuuta.

Jos lähdet tukijaksi, ilmoita osoitteesi ja summa, jolla lähdet mukaan! Lasku lähetetään tukijoille tapahtuman järjestämisen jälkeen kesäkuussa.

KERÄÄJÄNÄ

Jos lähdet kerääjäksi kyselemään tutuilta yrityksiltä, tuttaviltasi ja sukulaisilta tukisummia, sinulle lähetetään keruulistat postissa. Ilmoittele Eerolle tai Päiville, jos ryhdyt kerääjäksi tai lähdet tukijaksi.

TÄRKEÄNÄ TUKIJANA

Tukesi on erittäin tärkeää, jotta voimme jatkaa tuloksekasta toimintaamme nuorten ja kehittyvien urheilijoiden parissa. Liikunta- ja tukipanoksellasi tuet lasten ja nuorten terveellisiin elämäntapoihin kasvattavaa yleisurheilun valmennus-, leiri- ja kilpailutoimintaa.

Kiitos jo etukäteen tuestasi!

Eero Könönen, Pyhäselän Urheilijat, yleisurheilujaoston puheenjohtaja, 050 530 6794, eero.kononen@luukku.com

Sanna Kylmänen, Pyhäselän Urheilijat, PyU:n kunniakierrospäällikkö, p.  050 302 6220

Ilona Pakarinen, Pyhäselän Urheilijat, PyU:n kunniakierrospäällikkö, p. 050 551 1478

PS. lisätietoa Kunniakierroksesta saat seuraavalta sivulta:

http://www.yleisurheilu.fi/kunniakierros/kunniakierros-jo-36-kerran

——————————————————————-

Eero Könösen kunniakierros 2015
tilanne 2.6.2015 klo 24.00, kerätty 9535 euroa, 130 tukijaa

Kovimpana tukijana oli kansanedustaja Kari Kulmala, joka lähti mukaan 1000 eurolla!

————————————————————————

Suomen parhaat KUNNIAKIERROSKERÄÄJÄT 2014, TOP 250. Eero Könönen viidentenä. Ks. tilasto:

http://www.yleisurheilu.fi/sites/default/files/2014_keraajat.pdf

……………………………………………………………………………………..

Kunniakierros pidettiin 5.6.2014 helteisessä (+29) säässä 25 juoksijan voimin. Tulokseksi tuli 13 465 euroa. Katso tarkemmin: tulospörssi, juttupörssi sekä tilastot/pisteet.

http://www.pyhaselanurheilijat.fi/lajit/yleisurheilu/tilastot+ja+pisteet/

———————————————————

HAASTE PYHÄSELÄN URHEILIJOIDEN KUNNIAKIERROKSEEN 2014

Hei!

Haastan sinut tai yrityksesi mukaan Pyhäselän Urheilijoiden Kunniakierros-keräykseen joko tukijana tai kerääjänä. Kunniakierroksella kerätään varoja nuorten yleisurheilutoimintaan.

Juoksutapahtuma järjestetään Hammaslahden kentällä torstaina 5. kesäkuuta klo 18.30. Huom! tapahtuma siirrettiin toukokuun 29. päivältä sateen vuoksi.

Jos lähdet mukaan tukijana, ilmoitapa tukisummasi (20 eurosta ylöspäin) ja osoitteesi, johon lasku lähetetään kesällä tapahtuman järjestämisen jälkeen.

Kunniakierroksen valtakunnallisille sivuille pääset tästä osoitteesta:

http://www.kunniakierros.fi/

Kiitos jo etukäteen!

Eero Könönen, Pyhäselän Urheilijat, eero.kononen@luukku.com, yleisurheilujaoston puheenjohtaja, p. 050 530 6794

Päivi Varis, Pyhäselän Urheilijat, Kunniakierrospäällikkö, 050 564 4959, paivi.varis70@hotmail.com