Lajit:

Yleisurheilu: Monipuolista harjoitus- ja kilpailutoimintaa. Pääset valmentautumaan vaikka maailman huipulle, jos intoa riittää. PyU/yleisurheilu on myös facebookissa, jonne pääset yleisurheilusivujen kautta tai PyU/yleisurheilu -hakusanalla.

Instagram-sivut löytyvät osoitteesta pyuyleisurheilu. Yleisurheilun pääsivulla on linkki myös Youtube -urheiluvideoihin. Harjoituksia pidetään niin kesä-, syys- kuin talvikaudella. Yleisurheilun yhteystiedot löytyvät jaoston sivulta. Ota rohkeasti yhteyttä!

Salibandy: Salibandyharkkoja Reijolan hallissa aina F-ikäisistä aikuisiin.

Lentopallo: Toistaiseksi ”jäähyllä”, kunnes löydetään innostunut vetäjä jaostolle.

Hiihto: Kerhoja lapsille Suhmurassa ja hiihtotoimintaa talvikaudella kaikenikäisille. Ohjatut kouluikäisten harjoitukset alkavat Niittylahdessa toukokuussa ja jatkuvat kesäkuun ulkoharjoituksina. Alkusyksyllä harjoitukset ovat Niittylahden koulun sisähallissa ja Kontiolahden ensilumen ladulla. Luonnonlumella harjoituksia on Pyhäselan laduilla sekä Pärnävaaralla ja Lykynlammella. Kaikille lapsille avoin hiihtokoulu kuuluu talven ohjelmaan. Toiminnastamme lisätietoja hiihtäjien facebookista.

Kuntoliikunta: Monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Pienille liikuntaleikkikouluja, tanssia, pallokerhoja ym. Aikuisille miehille ja naisille jumppaa, kahvakuulaa, ohjattua kuntosaliharjoittelua ym. Kesäisin tanssitaan Lemmenlavalla!