Yleisurheilun Starttikurssi uusille ohjaajille ja lasten vanhemmille

Pohjois-Karjalan Yleisurheilu ry järjestää Yleisurheilun Starttikurssin Joensuussa 18.5. ja 25.5. Kaksipäiväinen ja 12 tuntia kestävä yleisurheiluohjaamisen peruskurssi sopii erityisen hyvin lasten urheilukouluohjaajille ja yleisurheilevien lasten vanhemmille.

Kurssin päätavoitteena on, että kurssin jälkeen osallistujat osaavat opettaa ja ohjata 6-11-vuotiaita lapsille yleisurheiluharjoituksia turvallisella ja kehittävällä tavalla. Kurssin aikana käydään mm. läpi lasten ohjaamiseen liittyviä perusasioita sekä kaikkien yleisurheilulajien perusteita.

Ilmoittautuminen kurssille tapahtuu 12.5. mennessä alla olevan linkin kautta. Kurssin hinta on 120 euroa. Pyhäselän Urheilijat maksaa kurssin seurassa ohjaaville sekä ohjaustoimintaan mukaan tuleville.

Linkki Pohjois-Karjalan Yleisurheilun nettisivuille: https://www.pokary.com/2024/04/25/yleisurheilun-starttikurssi-18-5-ja-25-5/