Seura-asut talvikauden urheiluun

Hiihtojaosto tilaa NoNamelta seura-asuja, jotka soveltuvat syksyn ja talven urheiluun

Lämmittelytakki Warm up jacket unisex takissa on 3-kerroksinen softshell edessä ja erittäin hengittävää X-STRETCH materiaalia takaosissa. Takin selkäosaa on pidennetty ja hihansuut ovat säädettävät. Useita heijastavia yksityiskohtia turvaamaan harjoittelua pimeällä.

Lämmittelyhousut Elite Pants Black unisex housuissa on edessä kolmikerros softshell -kangasta ja takana elastista ja hengittävää X-STRETCH –materiaalia. Muotoon ommellut polvet, puolipitkät vetoketjut lahkeissa, avaintasku sekä useita heijastavia yksityiskohtia turvaamaan harjoittelua pimeällä.

Kisa-asu XC-racing suit on laadukkaasta ranskalaisesta kankaasta ja tasosaumoilla valmistettu, vartalonmyötäinen ja kevyt kilpailuasu hiihtoon. Asu on 2-osainen, joten voit käyttää housuja ja yläosaa erikseen myös harjoituksissa. Yläosassa lyhyt leukasuojuksellinen vetoketju kauluksessa sekä silikoninauha helmassa estämässä paitaa nousemasta kesken suorituksen.

Fusion Hat on kevyt ja erittäin elastinen pipo harjoitteluun ja kilpailemiseen. Korkealaatuinen italialainen materiaali sekä sisäosan verkkovuori tekevät piposta mukavan ja hyvin istuvan.

Race headband on ohut, täysin digipainettu panta pehmeästä, hengittävästä ja elastisesta materiaalista. Pannassa harjattu sisäpinta hyvän istuvuuden ja käyttömukavuuden takaamiseksi.

> Hinnat ja kuvat <<

Toimitaan ripeällä aikataululla, joten tilaus pyritään tekemään viikolla 44 NoNamelle. Ota yhteys Matti Suomalaiseen o5o 361 1129, niin sovitetaan sopivat vaatteet ennen tilausta.