Villelle pronssia, Jimi ja Juha SM-pisteille Vaasassa

Villelle pronssia, Jimi ja Juha SM-pisteille Vaasassa

Ville Halonen pukkasi 22-vuotiaiden SM-pronssia tuloksella 15,02, Kuva: Veikko Halonen

VILLELLE SM-PRONSSIA, JIMI JA JUHA PISTEILLE

19- ja 22-vuotiaiden SM-yleisurheilukilpailut pidettiin viikonvaihteessa Vaasassa. Pyhäselän Urheilijoista oli mukana neljä urheilijaa, jotka toivat seuralle yhden pronssimitalin ja kaksi pistesijaa.

Avauspäivänä perjantaina VILLE HALONEN, 22, avasi PyU:n menestysputken nappaamalla kuulantyönnön pronssia uransa toiseksi parhaalla kisatuloksella 15,02:

– Kerrankin osui kauden paras työntö oikeaan paikkaan, Ville tuumaili kisan jälkeen.

Päätöspäivänä sunnuntaina JIMI HUUHO onnistui hyvin 22-vuotiaiden 3-loikassa hyppäämällä neljänneksi lukemin 13,59. Jimillä oli ongelmia askeleiden kanssa, sillä hän sai mittautettua vain yhden hypyn. Jimi oli mukana jo perjantaina pituushypyssä, josta heltisi sija yhdeksän 618:n ponkaisulla.

JUHA KARJUNEN oli päätöspäivän superonnistuja. Hän sijoittui 19-vuotiaiden keihäässä viidenneksi peräti 4,5 metrin ennätysparannuksellaan 64,54. Pronssimitalikaan ei ollut kaukana, sillä kolmossijaan olisi vaadittu vain 1,10 metriä pitempi heitto. Jimiä ja Juhaa valmentaa Veijo Karjunen.

JANNA HUUHON, 18, kuulatulos jäi tavoitteesta, joka valmentaja Panu Tirkkosen mukaan oli jopa 12 metriä. Nyt Janna joutui tyytymään tulokseen 10,30.

Tilastoissa – kesän paras 11,15 – Janna on 14:ntenä, mutta SM-sijoitukseksi tuli kuitenkin hienosti kahdeksas.

Teksti: Eero Könönen, Kuva: Veikko Halonen