-siirretään- Lasten iltahiihdot jatkuvat Suhmurassa 23.2.

Huom! lupailee kovia pakkasia ja tuulta, siirretään nämä kisat 2.3.2021 pidettäviksi.

Seuran sisäiset lasten iltahiihdot jatkuvat tiistaina 23.2. 2021 kello 18:00 Suhmuran ladulla. Hiihdetään taas perinteisellä tyylillä, niin kaikki pienimmätkin hiihtäjät pääsevät mukaan. Sarjat ovat 2 vuoden välein, T/P4, 6, 8, 10, 12, 14.

Suhmuran koulun parkkipaikoille voi pysäköidä auton ja ilmoittatuminen on valaistun ladun varrella jääkiekkokentän läheisyydessä kello 17:30-17:45.

Kilpailuissa jaetaan kisanumerot ja otetaan ajat jokaiselle kisaajalle. Tulokset tulevat hiihdon nettisivuille. Kaikki kisaajat saavat joka kisassa pienen makean yllätyksen ja lämpimän mehun.

Turvallisuushuomioita: Vain täysin terveenä voi osallistua. Lapsen huoltaja saa tulla lapsen mukana kisapaikalle, mutta vältetään oleskelua ihan lähtöpaikan läheisyydessä sekä kisaladuilla liikkumista. Huolehditaan riittävistä turvaväleistä ja aikuisille suositellaan kasvomaskin käyttöä. Makean palkinnon voi nauttia mukavasti kodin lämmössä.

P.S. 16.3. pidetään Hammaslahdessa tämän talven viimeinen lasten iltahiihto kilpailu, ja silloin vuorossa on XCX-kisa. XCX-kisa on sellainen suksicrossi, jossa lyhyellä radalla on pujottelua, mäenlaskua, tasapainoilua ja paljon muuta mukavaa. Eli juuri niitä taitoja, joita hiihtokoulussakin olemme opetelleet. Sinne myös kaikki innolla mukaan.