Ville Halonen avasi hallikautensa kelpo tuloksella

Ville Halonen avasi hallikautensa kelpo tuloksella

21-vuotiaan Ville Halosen palkintokaappiin kertyi yksi SM-mitali lisää

Ville Haloselta jäi viime vuoden kesäkausi armeijan takia kokonaan väliin, mutta nyt Ville on palannut kuularinkiin. Joensuun Areenassa viikonloppuna pidetyissä kenttälajien kisoissa Ville pukkasi kuulassa tuloksen 14,49, joka jäi viisi senttiä hänen kolme vuotta sitten pukkaamasta omasta halliennätyksesta.

21 vuotta (24.1.2000) kisapäivänä täyttänyt Ville oli miesten kisan kakkosena Keiteleen Kunnon Panu Tirkkosen (16,76) jälkeen.

Lauantain juoksulajien kisoissa Roope Maaninka pinkoi 60 metrin halliennätyksensä 7,79 ja Roope Turunen tuloksellaan 8,04 jäi ennätyksestään 0,03 sekuntia. 17-sarjan kaksoisvoiton ottaneet pojat pääsevät tänä vuonna SM-kisoissa vielä 16-vuotiaiden sarjaan.

Sunnuntain kisoissa vasta 10-vuotias (3.5.2010) Ida-Liina Hyvönen pukkasi 15-vuotiaiden kuulan kolmoseksi komealla tuloksella 8,29. Ida-Liina pääsee tänä vuonna vielä 11-vuotiaiden sarjaan, jossa työnnetään kiloa kevyemmällä kuulalla.

Tänä viikonloppuna pidettäväksi tarkoitetut pm-hallikisat on siirretty näillä näkymin pidettäväksi 6. ja 7. maaliskuuta, sikäli kun koronarajoituksiin ei tule muutoksia.

Eero Könönen