Ilmainen hiihtokoulu perheen pienimmille

Ilmainen hiihtokoulu perheen pienimmille

hiihtokoulu

HIPPO-hiihtokoulu alle kouluikäisille

Kaikille avoin ja ilmainen hiihtokoulu aloitteleville lapsille alkaa tammikuussa. Tervetulleita ovat myös vanhemmat lapset, jotka haluavat opetella hiihdon perusteita leikin ja pelien avulla. Hiihtokoulun tarjoavat yhteistyössä Vaara-Karjalan osuuspankki sekä Pyhäselän Urheilijoiden hiihtojaosto.
Hiihtokoulun vastuuvetäjänä toimii meidän valmennusvastaava Katri Mäntylä. Katrin apuna on Pyhäselän Urheilijoiden nuoria hiihtäjiä sekä heidän huoltajia. Kaikki rohkeasti mukaan hiihtämään!
Hiihtokoulu järjestetään neljänä tiistaina kello 17:00 – 18:00 Hammaslahden valaistulla ladulla. Kokoontuminen on koulun ja lukion välisellä parkkipaikalla, josta siitä siirrytään ladulle hiihtämään.
Mukaan lapsi tarvitsee hiihtovarusteet sekä kelin mukaisen vaatetuksen.
Hiihtokoulu järjestetään vastuullisesti viranomaisten ohjeiden mukaan, eli mahdollisista muutoksista ilmoitellaan täällä nettisivuilla sekä facebookissa.

Hiihtokoulun ajankohdat

Ti 19.1. klo 17:00-18:00, Hammaslahti
Ti 26.1. klo 17:00-18:00, Hammaslahti
Ti 9.2. klo 17:00-18:00, Hammaslahti
Ti 23.3. klo 17:00-18:00, Hammaslahti

Hippohiihdot

Hippo-hiihtokoululaisille sekä muille nuoremmille lapsille pidetään maaliskuussa perinteiset hippohiihdot. Hippohiihdot ovat kaikille avoimet hiihtokilpailut, jossa kaikki osallistujat palkitaan
Tämän talven Hippohiihdot pidetään sunnuntaina 28.3. Hammaslahdessa. Tarkemmat tiedot tulevat lähempänä nettisivuille ja facebookkiin.
Hiihtokoulun pakkasraja on -15C

Kouluikäisten harjoitukset

Tammikuussa jatkuvat myös kouluikäisten hiihtoharjoitukset, ja niihin voi tulla mukaan myös uudet harrastajat. Luonnonlumen ajan harjoitusmaksu on vain 20 euroa. Kouluikästen harjoituksista voit lukea lisää hiihdon pääsivulta
LISÄTIETOA PYHÄSELÄN URHEILIJOIDEN HIIHTOHARJOITUKSISTA:
Katri Mäntylä, mantylakatri(at)gmail.com tai p.o4o 826 9589 (viestillä tavoitat parhaiten)