Yleisurheilukauden päättäjäiset su 15.11. klo 14 Niittylahden koululla

Yleisurheilukauden päättäjäistilaisuus

NIITTYLAHDEN KOULULLA su 15.11. klo 14. Kahvit ja mehut klo 13.30 alkaen.

– palkitaan kauden aikana kunnostautuneita urheilijoita, valmentajia/ohjaajia ja talkoolaisia.

Pyhäselän Urheilijoiden historiikkejä myynnissä hintaan 25 euroa.

Tervetuloa mukaan!

Urheiluterveisin Eero Könönen, p. 050 530 6794

PS. varmistatko Eerolle (p. 050 530 6794, eero.kononen@luukku.com) viimeistään to 12.11., montako henkeä teiltä tulee päättäjäisiin.

—————————

Joensuun kaupungin koronaohjeet yleisötapahtuman järjestäjälle:

– tapahtumajärjestäjä / tilan vuokraaja vastaa tapahtuman toteuttamisesta siten, ettei koronavirukseen liittyvä tautitilanne pahene.
– Tapahtumajärjestäjän on tiedotettava asiakkaalle ennakolta ja tapahtumassa paikan päällä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseen liittyviä turvallisuusohjeita.
– Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan, jossa on muita henkilöitä samanaikaisesti paikalla ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
– Tapahtumissa on muistettava turvavälit. Suositeltu turvaväli henkilöiden välillä on 1-2 metriä.
– Pese kädet huolellisesti runsaalla vedellä ja saippualla tai käsidesillä, kun saavut tapahtumaan. Desinfioi käsiäsi aina ennen ruokailua, WC-käynnin jälkeen sekä aina aivastamisen tai yskimisen tai niistämisen jälkeen tai kun kädet ovat näkyvästi likaiset. Kädet kuivataan kertakäyttöisiin paperisiin käsipyyhkeisiin. Jos käsienpesu ei ole mahdollista, käytä käsihuuhdetta. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.
– Kun yskit tai aivastat, laita suun eteen kertakäyttönenäliina ja laita se heti käytön jälkeen roskikseen.
– Riskiryhmiin kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja. Yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista ei suositella.