Pm-kävelyt PyU:n juhlaa – Jimi Huuho 3-loikkasi lähes 14 metriä

Pm-kävelyt PyU:n juhlaa – Jimi Huuho 3-loikkasi lähes 14 metriä

Jimi Huuhoa ja valmentaja Veijo Karjusta hymyilyttää ennätyshypyn jälkeen

Pohjois-Karjalan pm-ratakävelyt käytiin Hammaslahden urheilukentällä torstaina noin 40 kilpailijan voimin. Järjestäjäseura Pyhäselän Urheilijoiden kävelijät veivät lähes kaikki jaossa olleet mestaruudet, yhteensä kahdeksan.

17-vuotiaiden naisten ykkönen, Suomen tilaston 16-sarjan kärkipaikkaa pitävä Cindy Ahponen käveli jälleen huippuajan 14.39,7. Mestareiksi PyU:sta ylsivät myös Anette Alastalo (T9), Pietu Stenberg (P9), Miikka Piipponen (P10), Jade Nousiainen (T10), Pinja Stenberg (T11), Nuua Tuononen (T12) ja Nea Nousiainen (T13).

Kävelyjen jälkeen pidetyissä Pyhäselän heinäkisoissa numero 2 tehtiin muutamia erinomaisia tuloksia. PyU:n Jimi Huuho kolmiloikkasi uuden miesten Pyhäselän miesten ennätyksen 19-vuotiaiden Suomen tilaston kolmostuloksella 13,97, jolla Eero Könösen yli 40 vuotta vanha ennätys 13,59 siirtyi muistojen joukkoon. Jimin tulos riittänee myös tämänvuotisiin Kalevan kisoihin.

15-vuotiaiden sarjassa Sara-Sofia Hyvönen ponnisti myös hienosti Suomen tilaston neloseksi ennätyksellään 11,12. Naisten moukaria heitti Iisalmen Visan Tia-Maria Paldanius komeasti 52,83.

Pyhäselän Urheilijoiden yleisurheilujaosto kiittää Juhlapalvelu Paula Hirvosta kisakanttiinin sponsoroinnista. Herkullisia olivat leivonnaiset.

Eero Könönen