Kevätkokouksen 7.6.2020 päätöksiä

PyU:n kevätkokous pidettiin Lemmenlavalla 7.6. klo 18:00. Kokous oli päätösvaltainen ja laillisesti koollekutsuttu. Kokouksen puheenjohtajana toimi Kari Jalkanen ja sihteerinä Ilona Pakarinen. Vuoden 2019 tilinpäätös ja toimintakertomukset hyväksyttiin. Historiikkiin liittyviä asioita päätettiin seuraavasti: painatus ostetaan Lasermedialta, taitto ja kuvien käsittely Sirkka-Liisa Niiraselta, valittiin kansikuva neljästä vaihtoehdosta. Vaihtoehdot oli suunnitellut Sanni Törmänen. Päätettiin kirjalle nimi: Maaseutuseurasta Suomen parhaimmistoon, Pyhäselän Urheilijoiden taival 1945-2020. Päätettiin, että historiikin julkistamistilaisuus ja 75v-juhlat järjestetään joka tapauksessa kahvituksineen jossain muodossa Lemmenlavalla 12.9.2020. Lemmenlavan kesätanssien kohtalo varmistuu vielä lähiaikoina, nyt tanssit on peruttu heinäkuun loppuun saakka.

Tiedoksi asioiden kohdalla nykyinen puheenjohtaja Maija Törmänen ilmoitti, ettei ole enää käytettävissä jatkopestiin ja edessä on uuden puheenjohtajan valinta. Puheenjohtajavuosia on kertynytkin jo 15 vuotta ja on aika luovuttaa tehtävä nuoremmille.

Lisäksi teimme julkilausuman Hammaslahden urheilukentän peruskorjauksen suunnittelun aloittamisesta tämän vuoden aikana.