Markuksesta myös PyU:n vuoden urheilija

Markus Kokkosen meriitit riittivät tänäkin vuonna Pyhäselän Urheilijoiden vuoden urheilijan valintaan. Moukarinheitossa alle 23-vuotiaiden EM-kisoihin selviytynyt ja pistesijan napannut Kokkonen oli myös oman ikäluokkansa SM-kisoissa hopealla.

Pyhäselän Urheilijoiden syyskokous palkitsi myös kaikki vuoden SM-mitalistit ja muita taustahenkilöitä. Vuoden valmentajaksi valittiin Kimmo Mäkelä, joka valmentaa SM-hopealle 19-vuotiaiden keihäässä yltänyttä poikaansa Tino Mäkelää.

Vuoden aikuisurheilija on mestaruuskisojen kultaa keihäässä napannut Irja Hiltunen ja uurastaja on Katri Mäntylä, joka on toiminut erittäin aktiivisesti sekä hiihto- että yleisurheilujaostossa.

SM-mitalisteista palkittiin Kokkosen ja Mäkelän ohella myös Niklas Hyvönen (vuoden junioriurheilija, keihäs) sekä Ville Halonen (kuula) ja Peppi Ahponen (kävely).
Seuran puheenjohtajana jatkaa Maija Törmänen, joka on toiminut tehtävässään jo vuodesta 2005 lähtien.

Johtokuntaan valittiin uutena jäsenenä Ilona Pakarinen ja uudelleen valittiin Veijo Karjunen, Eila Räsänen ja Leena Turunen. Vanhoista jatkavat Kari Kalajoki, Tenho Raatikainen, Samuli Kolu ja Eeva Mustonen, joka toimii myös seuran sihteerinä.

Pyhäselän Urheilijoiden lajiohjelmaan kuuluvat yleisurheilu, hiihto, lentopallo, salibandy ja kuntoliikunta.

Perinnepihassa pidetyn syyskokouksen puheenjohtajana toimi Aarne Mustonen ja kokousväkeä oli enemmän kuin vuosikausiin, lähes 30.

Eero Könönen