Niittylahti Hese-finaalin kuudes

Pohjois-Karjalan edustajana valtakunnallisessa 5. ja 6.-luokkalaisten Hese-kisafinaalissa ollut pyhäselkäläinen Niittylahden 6. luokka sijoittui 17 koulun finaalissa kuudenneksi viikonvaihteessa Tampereella.

Korkeammatkin sijat olivat lähellä, sillä neljänneksi sijoittunut Tornionmäen koulu Kouvolasta voitti Niittylahtea vain yhden sijalukupisteen. Ylivoimaiseen voittoon otteli raisiolainen Kuloisten koulu, joka oli paras kolmessa lajissa neljästä.

Niittylahden koulun parhaimmin sijoittunut urheilija oli Jesper Konttinen, joka ylsi poikien junnukeihään kakkoseksi tuloksella 35.70. Tytöistä korkeimmalle sijalle pääsi Kiia Miettinen, joka oli pituuden 17:s tuloksella 407.

Hese-kisajoukkueessa kilpailee 12 oppilasta (6 tyttöä ja 6 poikaa). Lajeina ovat pituushyppy, junnukeihäs, sukkulaviesti ja kierrosviesti.

Eero Könönen