Ennätyksiä murskaksi Itätuulen juoksucupissa

ITÄTUULEN JUOKSUCUPISSA OMAT ENNÄTYKSET MURSKAKSI

PyU:n nuoret tekivät koko joukon omia ennätyksiä ja erinomaisia tuloksia Joensuun keskuskentällä tiistaina pidetyssä Itätuulen juoksucupin ensimmäisessä osakilpailussa.

Lähes helteinen (+24) sää suosi kisoja ja loppusuoralla puhalteli vielä myötätuuli, mikä suosi pikajuoksijoita.

800 ja 1000 metrillä PyU:n juoksijat kolkutettelivat monessa sarjassa Suomen kärkeä erinomaisin tuloksin: Lassi Valta (9), Karla Könönen (10), Veera Kontkanen (11), Olli Sorsa (12), Jutta Nuutinen (13), Jenni Nuutinen (14), Elmo Vesterinen (15), Jasmin Tukiainen (16), Jussi Karkkulainen (17) ja Laura Karkkulainen (21).

Pikajuoksuissa PyU:lla oli ilahduttavasti myös uusia nimiä kärkipaikoilla: 12-vuotiaat Teemu Malinen ja Neea Liimatta sijoittuivat molemmat 13-vuotiaissa kakkoseksi. Tyttöjen kisan voitti PyU:n Kati Nuutinen.

ks. tulokset: TULOSPÖRSSI myöhemmin tiistai-iltana