Yleisurheilun kisa-asuja tilaamaan!

Tervehdys kaikille!

Olemme tilaamassa seuralle (PyU) yleisurheilun kisa-asuja. Kaikki, jotka haluavat tilata asun, tulkaa vanhempien kanssa keskiviikkona 27.3. Areenan harjoituksia ennen pukuhuoneille sovittamaan asuja.

Minna Piiroinen on naisten pukuhuoneilla puoli tuntia ennen harjoituksia tyttöjen/naisten sovituspukujen kanssa ja Juha Piiroinen miesten puolella poikien/miesten pukujen kera.

Pukuja voi myös sovittaa Malmijuoksussa. Minna ja Juha ovat paikalla klo 10.30-11.30 ja kisojen jälkeen palkintojen jakoa odotellessa.

Kisa-asujen toimitusaika on n. 6 viikoa, joten asialla alkaa olla kiire ja toivonkin, että kaikki saisivat tehtyä tilauksensa 7.4.2013 mennessä, jotta saadaan seuran tilaus eteenpäin.

Laittakaa kavereillenne viestiä, jotta kaikki varmasti tietävät asiasta. Asut tulevat olemaan Adidaksen miTeam mallistosta ja väri oranssi/musta. Koot 140, 152, 164 ja 176 cm sekä miesten ja naisten koot.

Tilattavissa eripituisia trikooshortseja, toppeja, teknisiä T-paitoja sekä hihatonta ja pitkähihaista.

Liitteenä hinnasto/tilauslomake. Puvun voi tilata sovituksen yhteydessä tai tilauslomakeen voi toimittaa Juhalle, juha.piiroinen@jpsuojapeite.com.

Hinnat ovat alustavia hintoja. Lopullinen hinta selviää keskiviikkoon mennessä.

Terveisin,

Juha Piiroinen
040 593 3091
juha.piiroinen@jpsuojapeite.com