PyU:lle 41 mitalia avauspäivänä, Jesselle kolme voittoa

Pyhäselän Urheilijoiden 9-15-vuotiaat yleisurheilijat ylsivät 42 mitaliin, joista voittoja oli 14 Joensuun Areenassa lauantaina alkaneissa pm-hallikisoissa.

Kisat olivat avoimet, ja kilpailijoita oli pohjoiskarjalaisten lisäksi mm. Espoosta, Savonlinnasta, Maaningalta ja Leppävirralta.

PyU:n menestyneimmät urheilijat avauspäivänä olivat Jesse Piiroinen, 11, joka voitti kaikki kolme lajiaan. Paras tulos syntyi pituudessa, jossa voittotulos oli 428. Karla Könönen, 9, voitti kuulan ja 1000 m ja oli pituuden kakkonen. Netta-Noora Lappalainen, 9, puolestaan voitti pituushypyn ja oli kuulassa sekä 40 metrillä kakkosena.

Lajivoittoon ylsivät lisäksi Janita Tukiainen (T15 800 m), Elmo Vesterinen (P14 60 m), Pihla Romppanen (T14 60 m), Jenni Nuutinen (T13 1000 m), Johanna Varis (T11 kuula), Mirko Huovinen (P10 kuula), Petra Kitunen (T11 pituus)ja Niklas Hyvönen (P9 kuula).

Eero Könönen

Ks. MYÖS TULOSPÖRSSI