Kai Räsäsestä vuoden urheilija, Maija jatkaa puheenjohtajana

Kai Räsänen vuoden urheilijaksi, Maija jatkaa puheenjohtajana

Moukarimies Kai Räsänen nimettiin jälleen Pyhäselän Urheilijoiden vuoden urheilijaksi ja 14-vuotiasta korkeushypyn suomenmestaria Alexei Kärkkäistä valmentava Harri Turunen vuoden valmentajaksi.

SM-mitaleja ja pistesijoja heittolajeista sekä kesän kentiltä että halleista rohmunnut Päivi Varis nimettiin vuoden veteraaniurheilijaksi, jo mainittu Alexei Kärkkäinen vuoden nuorisourheilijaksi ja 18-vuotiaiden Beach Volleyn SM-pronssia napannut pari Emilia Sieviläinen – Jatta Kalajoki vuoden joukkueeksi. Lemmenlavalla ja muissa talkoissa kunnostautuneesta Leila Soinisesta tuli PyU:n vuoden uurastaja.

Tiistaina (23.11.) Pyhäselän Paikallisosuuspankin tiloissa pidetyssä syyskokouksessa valittiin myös seuralle puheenjohtaja. Kuusi vuotta PyU:ta luotsannut Maija Törmänen jatkaa puheenjohtajana ainakin seuraavat kaksi vuotta.

Myös seuran hallitus pysyi ennallaan, sillä erovuorossa olleet valittiin uudelleen. Hallituksessa toimivat vuonna 2011 puheenjohtajan lisäksi Leila Makkonen, Eeva Mustonen, Eila Räsänen, Päivi Varis, Kari Kalajoki, Samuli Kolu ja Ari Lyytikäinen.

Rauvanvaaralla hypätään tammikuussa

PyU:n lajiohjelmaan kuuluvat yleisurheilu, hiihto, lentopallo, salibandy ja naisliikunta. Hiihtojaostoa vetävä Ari Lyytikäinen kertoi talven hiihtotarjonnasta. Suhmurassa pidettävien lasten kisojen lisäksi on luvassa mielenkiintoinen kisa Rauvanvaaralla:

-Rauvanvaaralla hypätään mäkeä ensimmäisen kerran kymmeneen vuoteen. Tammikuun 16. päivänä siellä käydään veteraanicupin osakilpailu, jonka läpiviemiseen tarvitaan talkoolaisia kaikista jaostoista, Ari Lyytikäinen kertoi.

Salibandy on ollut poikien suosikkilajina jo useamman vuoden ajan. Tällä kaudella joukkueiden määrä on kuitenkin pudonnut, sillä ykkösdivisioonassa pelaavia A-junioreita ja miesten joukkuetta lukuun ottamatta kaikki nuoremmat sarjapelaajat ovat siirtyneet edustamaan LePan ja Josban juniorijoukkueita.

Eero Könönen

————-

PyU:n jaostot 2011:

Yleisurheilu:

Eero Könönen, puh.joht.
Liisa Sivonen siht.
Katri Mäntylä
Inka Räsänen
Hanna Sarkkinen
Anne Tahvanainen
Päivi Varis
Juha Miettinen
Juha Piiroinen
Seppo Räsänen
Jouni Tarvainen

Hiihto:

Ari Lyytikäinen puh.joht.
Hilkka Honkanen
Leo Honkanen
Jarmo Jalkanen
Teuvo Koljonen
Hannes Rossi
Toivo Voutilainen

Lentopallo:

Maija Törmänen puh.joht.
Arja Kainulainen siht.
Irja Riikonen
Eeva Sieviläinen
Markku Halttunen
Lauri Kuronen
Markku Repo
Juha Voutilainen

Salibandy:

Samuli Kolu puh.joht.
Jarno Kettunen
Mika Lukkarinen
Mikko Varis
Markku Veijanen

Naisliikunta:

Leila Makkonen
Piia Rantanen
Maarit Pakarinen
Leila Soininen
Leena Turunen