Infoa Vattenfall-finaalin lähtijälle

Hei Vattenfall-seuracupiin lähtijä!

Jännittävä ja odotettu kisamatka lähestyy. PyU:n nettisivuilla (www.pyhaselanurheilijat.fi ja sieltä yleisurheilu) on lopullinen joukkue, joka monien vaikeuksien jälkeen on saatu kokoon. Toivottavasti kaikki joukkueeseen nimetyt pääsevät lähtemään Loviisaan eikä peruuttamisia enää tule.

Starttaamme Reijolan st1:ltä klo 14, Mustosen Pyöräliikkeen pihasta Hammaslahdesta klo 14.30. Ajamme tarvittaessa Iltarauhan kautta. Hammaslahden jälkeen voi nousta vielä kyytiin Tikkalasta ja Kiteeltä.

Majoitumme Kvarnudden-nimiseen (Kvarnudden 103, 07930 Pernaja) matkustajakotiin. Majapaikkaan saavumme n. klo 20-21. Varaa illaksi evästä, sillä lähistöllä ei ole kauppoja. Majapaikassa on patjat, mutta makuupussi tai muu peitto kannattaa ottaa varalta mukaan.

Aamupalan syömme Kvarnuddenissa ennen kuin suunnistamme 13 km:n päähän Loviisan keskustaan, jossa Vattenfall-finaali alkaa klo 10.00. Seiväshyppy alkaa jo klo 9.30. Ruokaliput jokainen mukana olija saa kisapaikan ruokailua (klo 11-13) varten.

Ruotsi-maaotteluun on näillä näkymin kaikille lähtijöille liput, myös ei-valmentajille. Liput kuuluvat ylimääräisenä etuna huoltajien 40 euron matkan hintaan.

Kisan jälkeen ajelemme rannikkoa pitkin Helsingin olympiastadionille seuraamaan maaottelua, jonka päätyttyä ajamme yötä myöten kotiin.

Kisaterveisin Eero, p. 050 530 6794