53 mitalia pm-huipentumasta

Jesse, Patrik ja Ville voittivat kolme lajia

PyU kahmi 53 mitalia lauantaina Outokummussa alkaneiden 9-15-vuotiaiden pm-kisojen avauspäivän lajeista. Myös Kataja ja Lieksan Urheilijat olivat vahvassa vedossa avauspäivänä. Tarkemmat piste- ym. tilastot myöhemmin illalla.

Avauspäivän menestyjiä olivat Jesse Piiroinen (9), Patrik Torn (13) ja Ville Sorsa (14), jotka kaikki voittivat kolme lajia.

Kahden lajin mestareita olivat Markus Kokkonen (15), Heli Parviainen (12) ja Peppi Ahponen (10). Yhteen mestaruuteen ylsivät Alexei Kärkkäinen (14), Pyry Makkonen (11), Jussi Karkkulainen (14), Iida Nupponen (11), Johanna Parviainen (14), Maiju Luoto (15), Mikael Jolkkonen (12) Meri Kettunen (15) ja Tuuli Kettunen (15).

Muita mitalisteja oli lisäksi koko joukko. 9-vuotias Kiia Miettinen alitti entisen 1000 m:n pe:n 3.50:n alituksellaan, mutta hävisi rinnanmitalla Lieksan Tanja Ryynäselle.

Eero Könönen

ks. myös TULOSPÖRSSI