Lasten urheilukoulut alkaneet ennätysosanotolla

Pyhäselän Urheilijoiden lasten yleisurheilukoulut ovat alkaneet Reijolan ja Niittylahden saleilla ennätysosanotolla.

Tiistaina 1. syyskuuta Reijolan salilla käynnistynyt 4-11-vuotiaiden yleisurheilukoulu keräsi n. 50 innokasta lasta mukaan. Torstaina (3.9.) Niittylahden koululla oli mukana 34 lasta.

Koskaan aiemmin ei yleisurheilukouluihin ole tullut näin paljon lajista kiinnostuneita.

Varsinaiset vanhemmille tarkoitetut yleisurheiluharjoitukset alkavat pyöriä täydellä teholla lokakuun alussa, mutta Joensuun Areenan harkat alkoivat jo keskiviikkona 2.9. ja jatkuvat tällä viikolla. Tämän viikon keskiviikkona harkat pidettäneen vielä ulkona, kun vielä sääkin on ennusteiden mukaan kesäinen.

Reijolan harjoitusten vetäjinä toimivat syksyn ja talven ajan Päivi Varis, Juulia Hirvonen, Emilia Suomalainen, Anni-Kreeta Tervala ja Markus Kokkonen. Niittylahden urheilukoulua vetävät Katri Mäntylä ja Saara Suomalainen. Joensuun Areenan päävetäjinä toimivat Inka Räsänen ja Hanna Sarkkinen, mutta Areenaan on tulossa paljon muitakin vetäjiä.

Mukaan urheilukouluihin mahtuu vielä, ja tarvittaessa perustetaan uusia ryhmiä mm. Hammaslahteen ja Rasikumpuun.

Tied. ks. http://www.pyhaselanurheilijat.fi/ajankohtaista/

Eero Könönen