PyU:n nuoret vireessä karnevaalikisoissa

MARKUS KOKKONEN MOUKAROI YLI 50 METRIÄ

PyU:n nuoret yleisurheilijat olivat hyvässä vireessä lauantaina ja sunnuntaina Jämsänkoskella, Jämsässä ja Kaustisilla pidetyissä lajikarnevaalikisoissa.

MARKUS KOKKONEN moukaroi sunnuntaina hienosti yli 5O metriä (50.28) ja sijoittui 14-vuotiaiden neloseksi. Oma ennätys kohentui torstaista kaksi metriä. Ikäluokan SM-kisaraja on ylittynyt yli 19 metrillä.

NIKO TAHVANAINEN ja PETJA TURUNEN alittivat molemmat 15-vuotiaiden 100 metrin SM-kisarajan. Niko juoksi viidenneksi omalla ennätyksellään 12,17. Samoin Petja paransi ennätystään tulokseen 12,19 ja oli kuudes.

MAIJU LUOTO alitti 2000 metrin SM-kisarajan lauantaina Jämsän kestävyysjuoksukarnevaaleilla. Viidenneksi oikeuttanut tulos oli 7.12,98.

KAI RÄSÄNEN moukaroi lauantaina miesten A-kilpailussa tuloksen 61.01 ja oli kahdeksas. Valmentaja Seppo Räsäsen mukaan vire ei ollut parhaimmillaan 30 asteen helteessä päivän leiriharjoitusten jäljiltä.

Eero Könönen