KAI RÄSÄNEN LÄHELLÄ NUORTEN MM-KISAVALINTAA

KAI RÄSÄNEN RIKKOI JÄLLEEN MM-RAJAN

Pyhäselän Urheilijoiden Kai Räsänen rikkoi 19-vuotiaiden nuorten moukarin MM-kisarajan yli neljällä metrillä ja pyörähteli uuden ennätyksensä ja Pohjois-Karjalan pe-tuloksen 70.24 torstaina vetisissä oloissa pidetyissä nuorten eliittikisoissa Janakkalassa. Kisoihin ei osallistunut muita pohjoiskarjalaisia.

Räsänen vankisti samalla asemaansa kamppailtaessa edustuspaikoista Puolan Bydgoszczissa heinäkuussa pidettäviin kisoihin. Hän on selvä ikäluokkansa selvä tilastoykkönen; pahin vastustaja, Petäjäveden Harri Santala jäi Janakkalassa Räsäsestä n. 3,5 metriä, vaikka rikkoi MM-rajan.

Ratkaiseva katsastus pidetään keskiviikkona 18. kesäkuuta nuorten eliittikisoissa Jyväskylässä, jossa Räsäsen on päästävä kahden parhaan joukkoon. Kolmas mahdollinen kisalippua metsästävä moukarimies on Janne Viljanen, joka ei ole vielä avannut kauttaan polvileikkauksen jäljiltä.

Eero Könönen

———————-

JANAKKALA

Nuorten eliittikisat, pohjoiskarjalaislajit:

M19 Moukari: 1) Kai Räsänen PyhäsU 70,24, 2) Harri Santala PetPe 66,62, 3) Antti Taskinen KaavKa 63,16, 4) Aleksi Nieminen KorsKa 58,46, 5) Antti Eerikäinen SavonR 55,03, 6) Juha Särkelä HangHy 54,10.