PYU:N KUNNIAKIERROS VAUHTIIN

Viime vuonna Suomen parhaimman kunniakierrostuloksen tehnyt Pyhäselän Urheilijat on aloittelemassa tämänvuotista keruuta uuden kunniakierrospäällikön Päivi Variksen johdolla.

Vaikka Kyösti Kakkonen ei ole tänä vuonna mukana, yleisurheilujaoston tavoitteena on jälleen kova tulos, vähintään 15 000 euroa.

Kunniakierrokseen osallistuminen on helppoa: kerätään yleisurheilujaoston jäseniltä saataville lomakkeille tukijoita (pienin keruusumma 8 euroa) ja tullaan lomakkeet mukana kunniakierrostapahtumaan, joka pidetään Hammaslahden kentällä keskiviikkona 4. kesäkuuta. Tukisumman ylärajaa ei ole. Parhaimmille kerääjille on luvassa yllätyksiä.

TÄSSÄ TARKEMPI KUNNIAKIERROSOHJEISTO:

KUNNIAKIERROS 2008 on käynnistynyt!

Pyhäselän Urheilijoiden Kunniakierros-juoksu Hammaslahden kentällä ke 4.6.2007 klo 18.30

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton valtakunnallinen kampanja, jolla kerätään varoja urheiluseurojen lasten ja nuorten yleisurheiluun ympäri Suomea. Keräykseen osallistumalla joko kerääjänä tai tukijana olet kannustamassa myös oman seurasi lasten ja nuorten yleisurheilua.

Keräyslistaan merkitään tukijoiden nimet ja summa, jolla tukija lähtee mukaan. Tukisumma voi olla kertamaksu. Pienin summa, jolla voi lähteä tukemaan on 8 euroa. Ylärajaa tukisummalle ei ole. Myös kierrosmaksulla voi lähteä mukaan. Jos esimerkiksi tuetaan 2 eurolla kierrosta kohti ja kerääjä juoksee kunniakierros- tapahtumassa 20 kierrosta, tulee tukijalle 40 euron lasku. (2 x 20 kierrosta).

Lisätietoja ja keruulomakkeita:

Päivi Varis, p. 050 564 4959, Liisa Sivonen, 0400 945 037, Eero Könönen p. 050 530 6794, eero.kononen@luukku.com.

Keruulomakkeita myös kaikilta yleisurheilujaoston jäseniltä.
Lähdetään mukaan urheilumielellä, kannustaen ja tukien omaa urheiluseuraamme. Parhaille kerääjille on luvassa kiva yllätys.

PyU/yleisurheilujaosto