Jaana neljänneksi Dublinissa

Nokian Urheilijoiden 19-vuotias Karoliina Kaasalainen voitti junioreiden 10 kilometrin maantiekävelyn avoimissa Irlannin mestaruuskilpailuissa Dublinissa ajalla 50.45.
Kaasalaisen aika on naisten tämän kauden kotimainen kärkitulos ja alittaa tulosrajan junioreiden (19-v.) EM-kilpailuihin, jotka järjestetään 19-22.7. Hengelossa, Hollannissa.

Pyhäselän Urheilijoiden Jaana Eskelinen sijoittui naisten 20 kilometrin kävelyssä neljänneksi ajalla 1.50.35. Tulos olisi ollut runsaasti parempikin, mutta hän joutui vatsakrampin vuoksi kolme kertaa keskeyttämään kävelynsä, ennen kuin pääsi taas jatkamaan matkaa.

Irlannin avoimet mestaruuskilpailut kuuluvat Euroopan yleisurheiluliiton (EAA) kalenterikilpailuihin ja niihin osallistui tänä vuonna kävelijöitä 15:stä eri maasta. Miesten 50 kilometrin kävelyn voitti italialainen Helsingin MM-kilpailuiden pronssimitalimies Alex Schwazer.

SUL-tiedotteet, Mikko Nieminen