Hannu Liimatalle SUL:n valmentajastipendi

Pyhäselän Urheilijoiden valmennustoiminnassa aktiivisesti mukana oleva Hannu Liimatta on saanut Suomen Urheiluliiton valmentajayhdistyksen piirivalmentajapalkinnon.

Stipendi myönnettiin Hannulle seuraavin sanoin ja perustein, jotka lausui Suomen Urheiluliiton Valmentajat ry:n puheenjohtaja Jyrki Välkkynen:

”Arvoisa valmentaja. Suomen Urheiluliiton Valmentajat ry haluaa kiitttää sinua ansiokkaasta ja menestyneestä työstäsi suomalaisen yleisurheilun eteen. Tekemäsi työ on pääosin vapaaehtoista puurtamista kuukaudesta ja vuodesta toiseen, mutta aikojen kuluessa se tuottaa hedelmää ja onnistumisen riemuja niin itsellesi kuin valmennettavillesi.

Suomen Urheiluliiton Valmentajat ry:n hallitus on päättänyt ojentaa sinulle valmentajastipendin, jolla toivomme kannustavamme sinua jatkamaan valitsemassasi haasteellisessa ohjaustyössä. Kiitokset kaikkien valmentajien ja urheilijoiden puolesta.”

Hannu Liimatta ohjaa Pyhäselän Urheilijoiden nuoria yleisurheilijoita useita kertoja viikossa. Hän on organisoinut mm. Joensuun Areenan keskiviikkoiset harjoitukset ja on mukana myös torstaisin ja sunnuntaisin Reijolassa pidettävissä harjoituksissa.

Hänen valmennettaviaan nuorten ohjattavien lisäksi ovat omat lapset Anssi (20) ja Heli Liimatta (14), jotka ovat menestyneet erinomaisesti myös SM-tasolla.

Viime kesänä Hannu veti joka tiistai keihäänheittoryhmää Hammaslahden urheilukentällä. Ensi kesänä on tälle mainiolle projektille tulossa jatkoa.

Eero Könönen