Kaille moukari-SE, Ville-Pekalle kaksi pe:tä

KAILLE MOUKARI-SE, VILLE-PEKALLE KAKSI PE:TÄ

PyU:n nuoret urheilijat olivat hurjina torstaina alkaneissa karnevaalikisoissa Kaustisilla ja Jämsänkoskella.

Kai Räsänen paransi omissa nimissään olevaa Suomen 17-vuotiaiden kärkitulosta parikymmentä senttiä. Voittolukema 72.45 on myös 16-vuotiaiden uusi SE-tulos. Erittäin tasaisessa ja tasokkaassa kilpailussa myös Kaita vuotta vanhempi Teemu Hakala ylitti 71 metriä.

Jämsänkosken aitajuoksukarnevaaleilla syntyi kaksi uutta Pohjois-Karjalan pe-tulosta, kun PyU:n Ville-Pekka Kokko juoksi 100 metrin aidoissa huipputuloksen 13,62, jolla entinen seurakaveri Kai Räsäsen pe-tulos parani yli puoli sekuntia.

Vielä hurjempi tulos syntyi 200 metrin aidoissa, jonka voittoaika 26,02 kohensi lähes sekunnilla Katajan Anssi Ahtiaisen entistä pe-tulosta. Aika uupuu vain 0,29 sekuntia ikäluokan SE:stä. PyU:n kaksoisvoiton varmisti Aku Kurki, joka hänkin alitti entisen pe:n ajalla 26,73.

Niko Tahvanainen sijoittui 12-vuotiaiden 60 metrin aidoissa kakkoseksi omalla ennätyksellään 10,72.

Eero Könönen