Hanne Purmonen SM-talvikiekon 11:s

Pohjois-Karjalaan herui peräti neljä mitalia lauantaina Helsingin Myllypuron maapohjahallissa käydyistä kiekon SM-talvimestaruuskisoista. 17-vuotiaiden miesten sarjassa Kiihtelysvaaran Urheilijain Aki Kuusela heitti voittoon ja kakkoseksi sijoittui Katajan Aleksi Stranden.

16-vuotiaat Pohjois-Karjalan pojat kävivät kovan kamppailun voitosta, sillä Kuuselan (46.21) ja Strandenin (45.19) eroa tuli lopulta eroa vain metrin verran.

Hietalahti ja Hirvonen pronssille

Joensuun Katajan Anita Hietalahti ei pystynyt lähellekään kesän parhaitaan, mutta heitti silti pidemmälle kuin pm-halleissa Areenassa tammikuussa. Niina Kelon (50.57) ja Tanja Mäkisen (49.13) herui pronssia tuloksella 48.84.

Neljännen mitalin P-Karjalaan toi Tohmajärven Urheilijain 16-vuotias Katri Hirvonen, joka heitti neljänneksi lukemin 40.41. Samassa sarjassa PyU:n Hanne Purmonen sijoittui 11:nneksi tuloksella 32.41.

Eero Könönen