10 tuntia seuraottelua Hammaslahden kentällä

PyU-LU-seuraottelu toisen kerran

Pyhäselän Urheilijoiden ja Lieksan Urheilijoiden seuraottelu T 11 sarjassa (s.1994) vietiin läpi Hammaslahdessa. Tarjolla oli päivän aikana kaikki 12 lajia. Peräti 8 tyttöä suoritti kaikki lajit läpi. PyU:sta Heta Rissanen, Emilia Sieviläinen ja Jatta Kalajoki sekä Lieksasta Jutta Heikkinen, Sonja Ryynänen, Ida Pippola, Jenni Tolonen ja Hertta Heikkinen olivat ahkerimpia. Kaikkiaan tyttöjä oli mukana 15.

Hertta, Isabella, Ida ja Heta koviin tuloksiin

Tuloksista voisi poimia päivän kovimpia suorituksia: Moukarissa Ida Pippolan 27.95, kiekossa Hertta Heikkisen 25.90, keihäässä Heta Rissasen 25.31 ja 3-loikassa Hertta Heikkisen 8.95 ja Isabella Björnin 8.84. Omia ennätyksiä tehtiin kymmenittäin.

PyU hiukan vahvempi

Kokonaisuutena PyU oli tänä vuonna hiukan vahvempi kuin Lieksa. Laskentaperusteeksi otettiin 5 parasta tulosta/seura/laji/urheilija. Tässä kisassa PyU vei 8 lajia nimiinsä ja Lieksa 4. Lieksalaiset olivat juoksumatkoilla (pl. 60 m)niskan päällä sekä seiväshypyssä. Lajivoitot menivät taas Lieksalle 3-9. PyU:sta voittoihin ylsi Heta Rissanen kuulassa ja keihäässä sekä Isabella Björn pituudessa. Samalla Isabella lunasti Vattenfall paikan itselleen. Hetan hieno keihästulos 25.31 syntyi kaatosateessa, muutoin keli oli muissa lajeissa poutainen.

Kiitos!

Kiitos lieksalaisille mukavasta päivästä niin urheilijoille kuin huoltajillekin. Vuoden päästä seuraottelu taas Lieksassa.

Kari Kalajoki