Kunniakierros 2005 kutsuu

Moniarvoisen yleisurheilun hyväksi, YLEISURHEILUA JOKA LÄHTÖÖN

Urheiluseurojen ja Suomen Urheiluliiton yhteinen liikunta- ja varainhankintaprojekti on jälleen käynnistynyt. 24. Kunniakierros on valtakunnallinen projekti ja siihen osallistuu SATOJA urheiluseuroja, joukossa myös PYHÄSELÄN URHEILIJAT, joka on Kunniakierroksen avulla pystynyt pyörittämään yleisurheilutoimintaansa tehokkaasti. Tänä vuonna kaikkien passiurheilijoiden odotetaan osallistuvan tapahtumaan vanhempiensa kanssa joko kerääjinä mutta vähintään tukijoina.

Kunniakierroksen tuotto jaetaan seurojen, piirien sekä Suomen Urheiluliiton kesken siten, että seura saa koko potista suoraan 60 %, mikäli tulos ylittää 4000 euron rajan. Lisäksi tietyn bonusrajan ylittäville seuroille maksetaan bonuksia.

OSALLISTUMINEN ON HELPPOA:

1) seurojen tapahtumat järjestetään paikallisen urheiluseuran järjestämässä tapahtumassa TOUKO-KESÄKUUN aikana. Tapahtumassa kierretään kenttää yhden tunnin ajan joko juosten tai kävellen.
2) kävelijä tai juoksija tuo mukanaan tapahtumaan ns. keruulomakkeen, johon hän on kerännyt sopivan määrän tukijoiden nimiä osoitteineen ja tukisummineen. Minimitukisumma on 8 euroa; ylärajaa tukemiselle ei ole.
3) Tukea voi joko kertasummalla tai kierrosmaksulla jokaista tunnin ajan edettyä kierrosta kohden.
4) tukijana annat vain nimesi, osoitteesi ja ilmoitat, paljollako tuet urheiluseuran kerääjälle. Rahaa ei käsitellä tässä vaiheessa, vaan Urheiluliitto postittaa laskun jokaiselle tukijalle kesällä tapahtuman järjestämisen jälkeen.
5) Osallistumalla joko kerääjänä tai tukijana tuet paikkakuntasi nuorisotoimintaa, kannustat ja arvostat seuratyötä ja saat hyvän mielen toiminnallasi sekä saat vielä erillisen bonuspalkinnon:

a) jos keräät vähintään 3000 euroa, saat 300 euron matkalahjakortin tai urheiluvarusteita
b) jos keräät vähintään 2000 euroa, saat 200 euron matkalahjakortin tai urheiluvarusteita
c) jos keräät vähintään 1500 euroa, saat 150 euron edestä urheiluvarusteita
d) jos keräät vähintään 1000 euroa, saat 100 euron edestä urheiluvarusteita
e) jos keräät vähintään 500 euroa, saat 50 euron edestä urheiluvarusteita
f) jos keräät vähintään 250 euroa, saat 25 euron edestä urheiluvarusteita

Pyhäselän Urheilijat järjestää tapahtuman maanantaina 6.kesäkuuta klo 18.30 Hammaslahden urheilukentällä

Ritva Siikaranta-Turunen
PyU/Kunniakierrospäällikkö, p. 0400 907 524

Eero Könönen
PyU/yleisurheilujaoston puh.joht., p. 050 530 6794