Jorma Huttunen jatkaa Pokaryn johdossa

JORMA HUTTUNEN JATKAA PUHEENJOHTAJANA

Polvijärveläinen opettaja Jorma Huttunen jatkaa seuraavat kaksi vuotta Pohjois-Karjalan yleisurheilun eli Pokaryn hallituksen puheenjohtajana. Kaksi vuotta pohjoiskarjalaista yleisurheilua luotsannut Huttunen valittiin tehtävään yksimielisesti.

Huttunen kiitti luottamuksesta ja totesi seuraavan vuoden olevan haasteellinen monessakin mielessä. Helsingin MM-kisat ovat edessä ja myös taloutta on kiristettävä:

-Kunniakierroksen sijaan on nyt keksittävä muita tulonlähteitä, kun ykköskerääjämme Kyösti Kakkonen taitaa pitää välivuoden. Jos siinä ei onnistuta, emme pysty antamaan nouseville urheilijoillemme esimerkiksi leiritukea, Huttunen pohdiskeli.

Huttunen valittiin myös edustamaan Pokarya Suomen Urheiluliiton liittovaltuustossa. Toisena edustajana on liperiläinen opettaja, 1990-luvulla pitkään Pohjois-Karjalan yleisurheilua johtanut Jouni Hyttinen. Heidän varaedustajikseen valittiin Veijo Saarelainen ja Eero Könönen.

Pokaryn hallitus päätettiin pitää entisen suuruisena. Puheenjohtajan lisäksi hallitukseen kuuluu kaikkiaan 11 jäsentä. Toista kauttaan jatkavien Aimo Kontturin (Kontiolahti), Veijo Saarelaisen (Joensuu), Lilja Surakan (Outokumpu), Sirpa Vartiaisen (Polvijärvi) ja Helena Puhakan (Pyhäselkä) lisäksi valittiin uudelleen Marja Sirviö (Polvijärvi), Kimmo Hyppönen (Joensuu) ja Matti Koukkari (Valtimo) sekä uusina edustajina Kari Pippola (Lieksa), Lauri Jääskeläinen (Joensuu/Pyhäselkä) sekä Katajan toiminnanjohtaja Timo Sinervo (Joensuu).

Ensi vuodelle on asetettu tiukkoja arvokisatavoitteita. Valmennuspäällikkö Jarmo Hirvonen oli jopa valmis korottamaan MM-tavoitetta kahdesta kolmeen, kun Yrjö Pesonen on jo varma kisoihin menijä. Myös nuorten arvokisoihin odotetaan saatavan edustajia.

Eero Könönen