URHEILIJAKYSELY 2004

Pyhäselän Urheilijain yleisurheilujaosto on tehostamassa harjoitus- ja valmennustoimintaansa tämän syksyn aikana Suomen Urheiluliiton ohjeistuksen mukaisesti. Urheiluliiton ohjeistukseen kuuluu kiinteiden harjoitusryhmien perustaminen ja myös jonkinlaiset harjoitusmaksut kaikenikäisille.

Tämä kysely lähetetään kaikille 12-vuotiaille ja vanhemmille urheilijoille, jotka ovat viimeisen vuoden aikana olleet jollain lailla mukana Pyhäselän Urheilijain toiminnassa.

Kysymyslomakkeet pyydetään palauttamaan joko Eero Könöselle (Karpalotie 11, 80330 Reijola, p. 050 530 6794) tai Anne Tahvanaiselle (Karpalotie 13, 80330 Reijola).

Voit myös vastata kysymyksiin sähköpostitse: eero.kononen1@luukku.com tai kopioida lomakkeen tältä sivulta ja toimittaa vastaukset joko paperilla tai sähköpostitse. Palautus viimeistään 7.11.

Mikäli olet alle 18-vuotias, tämä kysely kannattaa täyttää yhdessä vanhempiesi kanssa.

1.Nimesi ja syntymäaikasi.

2.Miten säännöllisesti käyt Pyhäselän Urheilijain yleisurheiluharjoituksissa talviaikaan?

3.Mitä muita lajeja harrastat ja menevätkö lajien harjoitukset päällekkäin yu-harjoitusten kanssa?

4.Tämä kysymys koskee myös niitä, jotka ovat jo olleet mukana harjoituksissa. Onko sinulla aikomus tulla mukaan Pyhäselän Urheilijain harjoituksiin ja jos on niin mihin ryhmään? (ks. harjoitusryhmät takasivulta).

5.Minkä vuoksi et ole ollut mukana Pyhäselän Urheilijain valmennus- ja harjoitustoiminnassa, vaikka olet saattanut kilpailla kesällä?

6.Pyhäselän Urheilijat on tehostamassa valmennus- ja harjoitustoimintaansa. Samalla seura ottaa luultavimmin käyttöön myös pienet harjoitusmaksut, jotta valmentajille voidaan maksaa jonkinlaisia kulukorvauksia. Oletko ja onko perheesi valmis maksamaan siitä, että saat pätevää valmennusta ja kehityt urheilu-urallasi?

7.Millaista korvausta olette valmiita maksamaan?

8.Jos vastasit kieltävästi, niin mitkä ovat perustelusi sille, että harjoitusmaksuja ei saisi olla?

9.Seura on järjestänyt noin 1,5 vuoden ajan talkoita. Onko perheesi valmis tarvittaessa osallistumaan talkoisiin? Jos ei, niin miksi?

10.Tämä kysymys on erityisesti vanhemmillesi. Pyhäselän Urheilijat on ollut mukana Kunniakierros-tapahtumassa jo kohta 20 vuoden ajan. Kunniakierroksella kerätään varoja yleisurheilutoimintaan. Oletko osallistunut ja lähdetkö ensi vuonna mahdollisesti entistä pontevammin mukaan esimerkiksi kerääjänä.

11.Mitä mieltä olet Pyhäselän Urheilijain yleisurheilutoiminnasta? Mitä hyvää, mitä huonoa?

12.Mikä on oma sitoutumisesi toimintaan? Oletko valmis käymään harjoituksissa tunnollisesti ja pyrkimään mahdollisesti jopa Suomen huipulle?

13.Oletko valmis tulemaan mukaan varta vasten perustettuun harjoitusryhmään (kaikki vastaavat, vaikka voivat jo olla mukana jossain ryhmässä)? Mikä laji kiinnostaa erityisesti?

14.Jos olet vähintään 14-vuotias, vastaa kysymyksiin 13 ja 14. Oletko kiinnostunut valmentamisesta tai harjoitusten ohjaamisesta?

15.Oletko valmis lähtemään mukaan valmennus- ja ohjauskursseille seuran kustantamana? Millaisten ryhmien vetäminen kiinnostaa?

16.Kysymys vanhemmillesi. Kysymykseen vastaavat myös ne vanhemmat, jotka ovat jo mukana esim. valmennus- ja ohjaustoiminnassa. Millaiseen seuratoimintaan olet valmis tulemaan mukaan oman lapsesi yleisurheiluharrastuksen tukemiseksi? Jos et ole kiinnostunut, niin miksi?

Omat yhteystiedot (osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero):

Vanhempien yhteystiedot (sähköpostiosoite ja puhelinnumero):

KIITOS VASTAUKSISTASI!!!!

ks. myös www.pyhaselanurheilijat.fi

TÄMÄNHETKISET YLEISURHEILUN HARJOITUSRYHMÄT (TILANNE
20.10.04)

Ryhmien tavoitteena on kehittyä ja urheilijoiden yltäminen jopa maajoukkueeseen on muutaman lähivuoden etätavoitteena.

Maanantaisin (alkoi 4.10.) Niittylahden koulun salilla klo 19.30 – 21 Jouni Tarvaisen ja Seppo Räsäsen ryhmä. Heitot, pikajuoksu.

Tiistaisin (alkoi 5.10.) Hammaslahden alakoulun salilla klo 18 – 20 Timo Purmosen ryhmä. Pikajuoksut, heitot, hypyt.

Tiistaisin (alkoi 28.9.) Reijolan koulun salilla klo 19.30 – 21 Jari Venäläisen ja Eero Könösen ryhmä. Pikajuoksut, hypyt ja kävelyt.

Tiistaisin (alkoi 5.10.) Reijolan koulun salilla klo 19.30 – 21 Arvo Kauhasen ja Jouni Tarvaisen ryhmä. Heittolajit, kuntosali.

Torstaisin (alkoi 7.10) Reijolan koulun salilla klo 18 – 20 Arvo Kauhasen, Jouni Tarvaisen ja Hannu Liimatan ryhmä. Heittolajit.

Torstaisin (alkoi 7.10) Niittylahden koulun salilla klo 18 – 19.30 Seppo ja Pauli Räsäsen ryhmä. Pikajuoksu, hyppylajit.

Lauantaisin (alkoi 9.10.) Niittylahden koulun salilla klo 12 – 14 Seppo Räsäsen ryhmä. Pikajuoksu, hyppylajit, heitot.

Harjoituksiin voivat tulla mukaan ensi vuonna vähintään 11 vuotta täyttävät urheilijat. Tied. Jouni Tarvainen, p. 050 301 2488, Hannu Liimatta, p. 040 715 8441 tai Eero Könönen, p. 050 530 679