Kai Räsänen Vetelin kisojen paras poikaurheilija

Kisajärjestäjät palkitsivat hienosti sujuneiden SM-kisojen päätteeksi parhaat urheilijat. Tyttöjen parhaana palkittiin kanteleella aituri Nina Heikkinen Kuivasjärven Aurasta ja poikien moukarinheittäjä Kai Räsänen Pyhäselän Urheilijoista.

Nina Heikkinen vastasi kisojen toisesta Suomen ennätyksestä. Hän aitoi 200 metrin aidoissa uusiksi SE-lukemiksi 28,46. Entinen ennätys oli Turun Toverien Teija Suomisen nimissä, jonka hän oli tehnyt 1991. Heikkinen osallistui myös pika-aitoihin ja sijoittui neljänneksi.

Kai Räsäsen moukarimestaruus oli ehkä kisojen ylivoimaisin, eroa seuraavaan syntyi 7,5 metriä. Räsänen heitti tuloksen 62,75, joka jäi puoli metriä Espoon Tapioiden Johannes Kaczmarekin voimassa olleesta ennätyksestä. Kiekossa Räsänen oli toinen.