Pyhäselkä kahmi 7 viestimestaruutta

PyU kahmi 7 viestimestaruutta

Pyhäselän ja Polvijärven Urheilijat kahmivat valtaosan mestaruuksista tiistai-iltana Joensuun keskuskentällä pidetyissä Pohjois-Karjalan pm-viesteissä. PyU:lle herui seitsemän voittoa ja PoU:lle kuusi.

Koleahkossa sadesäässä pidettyihin kilpailuihin osallistui 45 joukkuetta yhdeksästä eri seurasta. Viestikisat pidettiin ensimmäisen kerran yksipäiväisinä, mikä saattoi jonkin verran vähentää joukkueiden kokonaismäärää, sillä vuosi sitten joukkueita oli mukana yhdeksän enemmän.

Illan aikana ei nähty yhtään A-luokan tulosta, mutta PyU:n 17-vuotiaat tytöt ja pojat ylsivät yhteensä neljään B-luokkaan ja Enon Kisa-Pojat naisten 17-sarjan 3 x 800 metrin joukkueellaan yhteen. Pm-pisteiden ykkönen oli PyU (40) ennen PoU:ta (32) ja Katajaa (15).

Kisoissa nähtiin useita piirin kärkiurheilijoita, mm. ottelija Maija Kovalainen kahdessa Katajan naisjoukkueessa, kärkijuoksijat PoU:n Annina Walling ja OkuP:n Marja-Leena Kurki sekä PolVa:n Sami Vartiainen, joka kiisi 400 metrin osuutensa noin 52 sekuntiin ja PyU:n Taru Karejoki, jonka osuusaika 300 metrillä oli 42 sekuntia.

Vahvat 17-vuotiaiden kvartetit

PyU:n vahvoja valtteja oli tiistai-iltana 17-vuotiaiden poikien sarjassa Timo Grönlund, jolle herui kolme mestaruutta. Samuel Penttinen, Arto Näkki ja Kai Räsänen olivat mukana kahdessa voittojoukkueessa.

17-vuotiaiden tyttöjen sarjassa Taru Karejoki, Pipsa Kokko ja Bettiina Kiiskinen olivat mukana kolmessa voittojoukkueessa, Anna-Kaisa Asikaisesta tuli kaksinkertainen piirinmestari.

Eero Könönen