Jouni Huuho 100 kilometrin juoksun kakkonen

PyU:n Jouni Huuho ultramaratonin kakkoseksi

Pyhäselän Urheilijain 41-vuotias Jouni Huuho nappasi kunniakkaan kakkossijan Siuntiossa järjestetyssä perinteisessä 100 kilometrin ultrajuoksussa, joka käytiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Huuho jäi ajallaan 8.36,30 voittoon juosseesta Arto Aholasta 32 minuuttia.

Maratoninkin tänä vuonna aikaan 2.49 juossut PyU:n mies oli Siuntion kisassa ensimmäistä kertaa. Kaikkiaan ultramaratonin juoksi loppuun 25 kilpailijaa.

Pohjois-Karjalan värejä puolusti myös Valtimon Vasaman 40-vuotias Matti Koukkari, jolle 100 kilometrin juoksu on jokavuotinen urakka. Koukkari käytti 100 kilometriin aikaa 9.59,06 ja sijoittui viidenneksi. Ohjelmassa oli myös täysmaraton, jolle osallistui 30 juoksijaa.

Eero Könönen