Helena Puhakka työnsi naisten A-luokan

Helena Puhakka työnsi naisten A-luokan

Kiihtelysvaaran Urheilijain Noora Hämäläinen juoksi uuden 17-vuotiaiden 100 m:n piirin ennätyksen 12,31 sunnuntaina Joensuussa pidetyissä Tähtikisoissa. PyU:n Taru Karejoki jäi Noorasta selvästi kakkoseksi oikeuttaneella ajallaan 12,97.

PyU:n Helena Puhakka teki kauden kärkituloksensa 12.64 ja sijoittui naisten kuulan viitoseksi. Samalla rikkoutui naisten A-luokka 12.50, mikä tietää Puhakalla Kalevan Kisa -edustusta myös ensi vuonna.

Miesten keihääseen osallistui PyU:n Anssi Liimatta, joka hakee vielä heittoaan. 12 kilpailijan kisassa hän 11:nneksi tuloksella 57.94.

Miesten 400 metrin aidoissa Kiihtelysvaaran Anssi Turunen pyyhälsi kolmanneksi tuloksella 55,69. Oma ennätys 54,76 on viime vuodelta.

Eero Könönen