Marko Kantanen voitti karnevaalien keihään

Marko Kantanen miesten keihään voittaja

Viikonvaihteessa (13.-14.9.) käydyt kolmannet Pyhäselän heitto-hyppykarnevaalit keräsivät jälleen muhkean yli 200 urheilijan osanoton eri puolilta maakuntaa ja maakunnan ulkopuoleltakin oli urheilijoita mm. Parikkalasta, Varpaisjärveltä, Rantasalmelta, Savonlinnasta, Alajärveltä ja Kyyjärveltä. Osanottoja kertyi kahden päivän aikana yli 350. PyU:sta kisoihin osallistui 65 urheilijaa ja KiiU:stakin 15.

Kahden päivän aikana palkittiin kahdeksan urheilijaa päivän parhaimmista heitto- ja hyppytuloksista. Lauantaina palkinnon saivat Kai Räsänen PyU, Pipsa Kokko PyU, Aki Kuusela KiihtU ja Katri Hirvonen ToU sekä päätöspäivänä Ville Korhonen PyU, Veera Seppänen LU, Oona Sormunen ToU sekä miesten keihään lähes 75-metrisellä voittanut Marko Kantanen AlajA.

Heitto-hyppykarnevaaleissa erinomaisia tuloksia ja runsaasti osanottajia

Tulostasosta tuli mukavassa syyssäässä mainio. Sunnuntain melko aurinkoinen ja 17-asteinen sää innosti urheilijat omiin ennätyksiin. Päivän kovatasoisimmat kilpailut käytiin 13-vuotiaiden poikien 3-loikassa, kuulassa ja keihääässä, joissa kaikissa hätyyteltiin Suomen kärkeä. 3-loikan voitti PyU:n Ville Korhonen, kuulan PoU:n Antoni Stranden ja keihään Katajan Alec Hellström.

Eero Könönen