Kai Räsänen rikkoi vanhan pituus-pe:n

Kai Räsänen rikkoi vanhan pe:n

Pyhäselän kunnan ja PyU:n mestaruuskisat pidettiin torstai-iltana Hammaslahden kentällä sarjoissa 8-15 vuotta. Kisat vietiin läpi poutaisessa (+12) ja tyynessä säässä. Kilpailijoita yhteensä 103.

Kilpailujen parhaimmasta tuloksesta vastasi 13-vuotias, joka vihdoin ja viimein rikkoi yhden vanhimmista P-Karjalan nuorten piirin ennätyksistä. Räsänen leiskautti pituudessa Suomen kärkituloksen 541 ja paransi sentillä Katajan Mauri Ronkaisen jo 31 vuoden ikäistä pe-tulosta. Varmuuden vuoksi myös Räsäsen toinen hyppy kantoi lukemiin 540.

P13-sarjan keihäässä ja P11-sarjan kuulassa käytiin katsastuksia PyU:n Vattenfall-joukkueeseen Tuusulaan. Keihään edustuspaikan nappasi Henri Härkänen, joka paiskasi lukemat 42.10 ja kuulan paras oli Henri Hartonen työnnettyään 8.50. Neljä senttiä hänelle hävisi Jari-Pekka Rouvinen, joka työnsi tuloksen 8.46.

Eero Könönen

Ks. tulokset YLEISURHEILUN TULOSPÖRSSI