Reetalle kultaa, Matille hopeaa

Reetta Laitinen kiskaisi kiekon mestariksi

Pyhäselän Urheilijat saavutti kaksi mitalia lauantaina Espoon Leppävaarassa alkaneissa 22-vuotiaiden SM-yleisurheilukisoissa. Reetta Laitinen, 22, kiskaisi tasaisen kiekkokilvan mestariksi tuloksella 46.86 ja Matti Räsänen, 20, oli 1500 metrin hopealla omalla ennätysajalla 3.57,71.

Reetta oli Kalevan Kisojen pettymyksen jälkeen tosi tyytyväinen kultamitaliin, mutta ei tulokseen:

– Oli hankala keli heittää. Vettä satoi ja rinki oli liukas, kertoi Reetta, joka heitti tasaisen sarjan.

Hopeaa nappasi Viitasaaren Katja Strandman, joka heitti tuloksen 46.59.

Matti verrytteli sunnuntaiseen 5000 metrin kilpailuun komealla 1500 metrin kenraaliharjoituksella, jossa oma ennätys kohentui noin sekunnilla. VoittajaJukka-Pekka Kauppi jätti Räsästä pari sekuntia ja kolmanneksi sijoittunut Mikko Upola puolestaan hävisi Matille kaksi sekuntia.

Sunnuntaina ovat Espoossa pyhäselkäläisistä mitaleja ja pistesijoja tavoittelemassa Matti Räsänen 5000 metrillä, Helena Puhakka ja Reetta Laitinen kuulassa sekä Timo Tarvainen ja Jarno Laitinen kiekossa.

Eero Könönen