Kai paransi kiekon pe:tä

PyU:n Kai Räsänen paranteli omissa nimissään ollutta 13-vuotiaiden kiekon piirin ennätystä paiskaamalla Outokummun Partion kisoissa maanantaina (28.7.) tuloksen 55.45.

Räsänen on rikkonut tällä kaudella jo neljän lajin pe-lukemat. Näistä moukarin 60.99 on myös Suomen ikäkausiennätys. Muut P-Karjalan piirin ennätykseen yltävät tulokset Räsänen on tehnyt moukarin ja kiekon lisäksi 60 m:n aidoissa sekä 4-ottelussa.

Pituutta PyU:n monipuolisuusihme on pompannut 535 eli jäänyt vanhasta (v:lta 1972) Mauri Ronkaisen pe-tuloksesta vain viiden sentin päähän.

Pituushypyn pe:n kimppuun Räsänen käy seuraavan kerran miesten pm-kisoissa viikon puolivälissä. Hän hyppää kisoissa myös 3-loikkaa, jossa 13-vuotiaiden pe-tulos on 11.54 ja KiiU:n Tero Rautiaisen nimissä vuodelta 1988.

Eero Könönen