PyU:lle voittoja KiiU:n keihäskisasta

Lieksan Jari Timonen ylitti 70 metriä

Jari Timonen ylitti 70 metriä

Pohjois-Karjala sai uuden 70 metrin keihäsmiehen, kun Lieksan Urheilijain 23-vuotias Jari Timonen kiskaisi Kiihtelysvaaran keihäskisan miesten sarjan voittoon tuloksella 70.19. Kalevan Kisa -raja jäi vajaan kahden metrin päähän.

Kalevan Kisoihin ilmoittautumisaika päättyy perjantaina, joten Timonen yrittää yrittää rajan rikkomista vielä torstain pm-kisoissa Joensuussa.

Kiihtelysvaaran Ari Kareinen hakee yhä heittoaan. Hän on kilpaillut tänä kesänä jo puolenkymmentä kertaa, mutta ei ole mittauttanut vielä ainuttakaan kiskaisuaan. Kotikentälläänkin mies astui kaikki heittonsa yli.

Pauli ja Sami yli 61 metriä

19-vuotiaiden miesten sarjassa rikottiin kahden Pyhäselän miehen voimin 60 metrin raja eli yllettiin A-luokkaan. Kahden lajin erikoismies – keihäs ja jääkiekko – Pauli Piippo oli ykkönen tuloksella 62.30 ja Sami Tuononen hävisi vajaan metrin. SM-kisoihin Tornioon PyU:n miehet lähtevät tavoittelemaan vähintään joukkuemitalia.

Nuorempien sarjojen parhaimpia tuloksia olivat Katajan 12-vuotiaan Joni Savimäen 45.00 sekä Kiihtelysvaaran 13-vuotiaan Aki Kuuselan 52.28. ToU:n Oona Sormunen (14) ja PyU:n Tanja Pesonen (15) heittivät mukiinmenevät, mutta itselleen tavanomaiset tulokset 39.55 ja 38.49.

Eero Könönen

Ks. tulokset yleisurheilun TULOSPÖRSSISTÄ