Tanja Pesonen ylitti 40 metriä keihäässä

Tanja Pesonen ylitti ensi kerran 40 metriä

KiiU:n Aki Kuusela ja PyU:n Kai Räsänen ylittivät komeasti 50 metriä torstai-iltana pidettyjen PyU:n kisojen keihäänheitossa. Kuuselan 54.52 nosti KiiU:laisen 13-vuotiaiden Suomen tilaston kakkoseksi ja Räsänenkin on tuloksellaan 51.47 saman tilaston nelosena.

15-vuotiaiden tyttöjen keihäässä PyU:lla on mitalia janoava kaksikko viikon kuluttua Lahdessa pidettävissä SM-kisoissa. Tanja Pesonen ylitti urallaan ensimmäisen kerran 40 metriä lukemin 40.25 ja myös Nina Vartiainen lähenteli 38 metrin rajaa.

Kalevan Kisojen kuulaan valmistautuva Helena Puhakka pökkäsi rautapallon lukemiin 12.11. Oma ennätys ja samalla naisten A-luokkaan yltävä tulos 12.58 on tältä kesältä.

Ks. Tarkemmat tulokset yleisurheilun TULOSPÖRSSISTÄ

Eero Könönen