Matti Räsänen juoksi karnevaalivoittoon

Pyhäselän 20-vuotias Matti Räsänen alkaa kuntoutua kesän tärkeimpiä kisoja lähestyttäessa. Jämsän kestävyysjuoksukarnevaaleissa nuorukainen paineli miesten 1500 metrin B-erän voittoon uudella komealla ennätyksellään 3.58,08. Samalla alittui ensimmäisen kerran neljän minuutin haamuraja.

Kilpailussa kukistui mm. Turun Urheiluliiton Pasi Mattila, joka jo vuosikausia on kuulunut pitkien matkojen Suomen parhaimmistoon. Pohjoiskarjalaiset juhlivat Jämsän 1500 metrillä, sillä A-erän voitti Katajan Jukka Keskisalo ja C-erän saman seuran Timo Roivas.

Torstain 3000 metrin kisassa olivat mukana PyU:n Antti Räsänen ja Santeri Saarelainen, jotka kumpikin juoksivat oman ennätyksensä. Antti sijoittui kolmanneksi ajalla 9.11,25 ja Santeri oli yhdeksäs lukemin 9.44,57.

Torstain hyppykarnevaalien paras pyhäselkäläissuoritus oli 12-vuotiaan Ville-Pekka Kokon voitto 13-sarjan pituushypyssä hienolla omalla ennätyksellä 477.

Eero Könönen