PyU:n juoksijoille 9 mitalia KLL:n maastoista

Antti ja Anna-Kaisa ykkösinä Uimaharjussa

Pyhäselän kunnan juoksijat saalistivat neljä mitalia tiistaina (20.5.) Enon Uimaharjussa pidetyistä koululaisten piirinmestaruusmaastoista. PyU:n riveihin kuuluu tätä nykyä urheilijoita muistakin kunnista, ja niin seuran juoksijoiden kokonaismitalimäärä nousi peräti yhdeksään.

12-vuotiaiden tyttöjen sarjan voitti joensuulainen mutta PyU:ta edustava Anna-Kaisa Asikainen. Samassa sarjassa Niittylahden koulun Liisa-Lotta Jurvanen otti hopeaa.

12-vuotiaiden poikien kolmoseksi juoksi Niittylahden Ville-Pekka Kokko, ja heti seuraavilla sijoilla olivat Niittylahden Joona Kokkonen ja Reijolan Hiski Björn.

14-vuotiaissa Ilomantsin ja Joensuun riveissä juosseet Teemu Ruippo ja Ville Korhonen olivat sijoilla kaksi ja kolme. Kumpikin pääsee ikänsä puolesta vielä ensi vuonnakin samaan KLL:n sarjaan.

14-vuotiaiden tyttöjen kakkoseksi juoksi Rääkkylän Susanna Puruskainen, joka viime vuonna PyU:n riveissä voitti 13-vuotiaiden maastomestaruuden.

Antti Räsänen jälleen ykkönen

16-vuotiaiden poikien sarjassa juhlivat odotetusti Antti Räsänen ja Santeri Saarelainen, joista Antti SM-viitosen ominaisuudessa otti kultaa ja Santeri oli pronssilla. Kiteetä edustaneet PyU:n pojat Timo ja Eero Grönlund olivat sijoilla neljä ja kahdeksan.

PyU:läisille tuli mitali myös 16-vuotiaiden tyttöjen sarjassa, kun Kiteetä edustanut PyU:n tyttö Nina Anttonen juoksi komeasti hopealle.

Eero Könönen