Antti Räsäsen voittoputki jatkui

Antti Räsäsen voittoputki jatkui

Pyhäselän Urheilijat oli paras seura viime lauantaina Polvijärven kirkonkylän pururadalla pidetyissä P-Karjalan 17-19-vuotiaiden sekä yleisten sarjojen piirinmestaruusmaastoissa. PyU:n juoksijat keräsivät 38 pistettä ja voittivat Joensuun Katajan viidellä pisteellä.

PyU:n parasta vauhtia esitti maantiejuoksujen tapaan 16-vuotias Antti Räsänen, joka pm-maantiekullan ja SM-maantien viidennen sijan jatkeeksi nappasi 17-vuotiaiden poikien ylivoimaisen maastovoiton. Hyvin juoksivat samassa sarjassa myös Santeri Saarelainen (3.) sekä Timo (4.) ja Eero Grönlund (5.). Nelikko lähtee mittaamaan muiden Suomen kärkipoikien vauhtia ensi viikonloppuna Liedossa pidettäviin SM-maastoihin.

Miesten 6 kilometrin kisan kolmoseksi sinnitteli vielä keskenkuntoinen Matti Räsänen (20), joka joutui tunnustamaan Yrjö Pesosen ja Timo Roivaan yli minuutilla paremmakseen. PyU:n yllättäjä oli 36-vuotias Jaakko Heiskanen, joka hävisi kärjelle vain pari minuuttia ja otti hienon kuudennen sijan.

17-vuotiaiden naisten pronssille pinnisti Nina Anttonen ja heti perässä oli toinen PyU:n tyttö Anna-Riikka Tiitinen. 19-vuotiaiden naisten neloseksi kiri paremmin kävelijänä tunnettu Tiina-Liisa Soikkeli, joka juoksi 4 kilometrin matkan hieman Ninaa ja Anna-Riikkaa nopeammin.

Eero Könönen