Yleisurheilu / Juttupörssi

PyU:n yleisurheilu säilyi sinettiseurana

PyU:n yleisurheilu säilytti sinettinsä

Jpg Paino 14 Sinetti Logo 4 VSinettiseurat ovat lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja. Ne ovat aktiivisia ja kehityshaluisia seuroja - lajiensa ja paikkakuntiensa parhaita! Sinetin saaminen on seuralle kunnia-asia, mutta se tuo seuralle myös vastuuta. Sinetti on lupaus laadusta.

Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valo ry:n ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle - lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Toimintaa määrittelevät Sinettikriteerit.

Tiistaina 17.3.15 Pyhäselän Urheilijoiden yleisurheilun toimintaa ja sinetin säilymistä olivat arvioimassa Ilpo Koponen Suomen Urheiluliitosta (aluepäällikkö, itäinen alue) ja Sami Leinonen Pokalista (seurakehittäjä).

Vaaditut sinettikriteerit täyttyivät ja yleisurheilujaosto säilytti sinettikelpoisuuden. Pyhäselän Urheilijat sai kehuja mm. monipuolisesta kilpailuiden järjestämisestä, Vattenfal-seuracupin menestyksestä, yhteistyöstä koulujen kanssa sekä kannustamisesta monipuoliseen liikuntaan.

Katri Mäntylä, PyU:n sinettiseuravastaava

 

 

Takaisin