Yleisurheilu / Juttupörssi

Veijo Karjunen palkattiin PyU:n nuorisovalmennuspäälliköksi


Pyhäselän Urheilijat on palkannut Veijo Karjusen PyU:n yleisurheilun nuorisovalmennuspäälliköksi Pohjois-Karjalan liikunta ry:n työllisyyshankkeen kautta ajalle 1.6. – 31.12.2018.

Hänen toimenkuvaansa kuuluu nuorisovalmennuksen kehittämistyö ja organisointi, valmennusohjelmien suunnittelu ja niiden seuranta, leiritysten suunnittelu, nuorten tukiverkoston kanssa tehtävä yhteistyö sekä olla yhteyshenkilönä Pohjois-Karjalan Yleisurheilun (Pokary) ry:n kanssa.

Veijo on toiminut aktiivisesti Pyhäselän Urheilijoiden valmennustehtävissä jo neljän vuoden ajan, mikä katsottiin eduksi palkkauksen onnistumiseksi. Samoin hänellä on kokemusta nuorten urheilijoiden valmentamisesta jo usean vuoden ajan. Työssään Veijo joutuu sopeutumaan epäsäännöllisiin työaikoihin. Myös Valmentajakoulutus ja oma urheilutausta katsottiin eduksi.

  • Vaati aikansa tämä prosessi. Työnkuva on sama, mikä nytkin. Työaika ei vaan riitä siihen, mitä Veijo jo nyt tekee, mutta nyt hän saa edes jotain korvausta, PyU:n puheenjohtaja Maija Törmänen kertoi.

Eero Könönen

Takaisin