Yleisurheilu / Juttupörssi

PyU yleisurheilun tähtiseuraksi

Idän yleisurheilun aluepäällikön Ilpo Koposen ja Pohjois-Karjalan liikunnan (Pokalin) hankekoordinaattorin ja seurakehittäjän Pasi Vilkin johdolla kokoonnuttiin Paula Hirvosen maatilamatkailun tiloissa Suhmurassa katsastamassa Pyhäselän Urheilijoiden yleisurheilun nykytilaa. Samalla PyU nostettiin yleisurheilun tähtiseuraksi, josta aiemmin käytettiin nimeä sinettiseura.

Mukana yli kaksi tuntia kestäneessä tilaisuudessa oli kymmenen PyU:n yleisurheilutoimijaa ja nuorta urheilijaa. Nuorista tilaisuuteen osallistuivat Riikka Jokinen (13), Jasmin Kettunen (15) ja Jimi Huuho (17). Aikuisista olivat mukana Paula Kokkonen, Katri Mäntylä, Anna Nousiainen, Ilona Pakarinen, Minja Tiilikainen, Mika Huuho ja Eero Könönen.

Ilpo Koponen kertoi, että tarkoituksena oli keskustellen tarkastaa seuran tilaa eri osa-alueiden kautta:

- Esille nousivat esimerkiksi lasten ja nuorten liikunta, yhteisöllisyys, valmennus, viestintä sekä ohjaajien ja vanhempien tilanne. Seurat saavat tähtiseurastatuksen, kun osa-alueet ovat jotakuinkin kunnossa.

- Kyllä Pyhäselän Urheilijat otetaan tähtiseuraluokkaan ehdottomasti. Mahdolliset parannusehdotukset toimintaan voi laittaa kuntoon ajan kuluessa, Koponen sanoi.

- Kiva porukka oli tiistaina kasassa, nousevia nuoriakin oli mukana.

Ks.  myös facebook 

Eero Könönen

Takaisin